Sari la conținut

Vila in Mamaia cu zona relaxare


Vila in Mamaia cu zona relaxare, intr-o locatie superba, construita responsabil dupa ultimele tehnologii, in anul 2016, cu resurse materiale de calitate superioara, in spiritul arhitectural italian.

Detalii vila

– An Constructie: 2016;
– Tip Imobil: Bloc;
– Nr. etaje imobil: 5;
– Structura: Cadre;
– Destinatie: Locuinta;
– Suprafata utila: 180 mp;
– Confort: lux;
– Compartimentare: decomandat;
– Numar Camere: 4;
– Numar Bai: 3;
– Numar Balcoane: 2;

Caracteristici generale

– Izolatii termice: Exterior, Interior;
– Stadiu: Finalizat;
– Ferestre: Lemn;
– Pereti: Lavabil, Marmura, Tapet;
– Usa intrare: Metal;
– Pardoseli: Marmura, granit, Parchet;
– Incalzire: Centrala proprie;
– Mobilat: Complet, Lux;
– Bucatarie: Da, Mobilata, Utilata;
– Locuri Parcare: 2/Propriu;
– Acces: Fata;
– Interfon: da;
– Lift: da;
– Servicii: Administrare, Menaj, Paza;


Vila in Mamaia cu zona relaxare

Locatia este prezenta in inima statiunii Mamaia, pe malul Marii Negre, inconjurata de restaurante, cafenele si locatii care ofera servicii dintre cele mai diverse , acoperind toate nevoile dumneavoastra, poate deveni de astazi inainte casa de vacanta sau chiar “acasa”.

Vila are o gradina intima, amenajata discret si in armonie cu peisagistica care ofera un spatiu de relaxare si recreere pentru toti locatarii apartamentelor. Accesul in vila se face atat pe treptele laterale cat si pe rampa pietonala construita si prelungita pana la intrarea principala, rampa care faciliteaza accesul cu diverse mijloace de miscare pe roti .

Locatia va intampina intr-o ambianta deosebita inca de la intrare unde la parter se afla un lobby elegant cu un spatiu amenajat pentru un Birou de Administratie. De aici accesul la etajele superioare se face cu ascensorul si pe scara interioara cochet decorata. Prin delimitarea optima a zonelor, apartamentul ofera spatii ideal repartizate si compartimentate intre zona de zi si zona de noapte , evitand astfel pierderea inutila a spatiilor.

Caracteristicile generale si dotari

Avantaje vila Mamaia cu zona relaxare si recreere, loc de joaca amenajat in gradina, rampa pietonala de acces in imobil. Intrarea principala si zone exterioare supravegheate video, birou administrativ la parter, zona de lobby la parter, interfon receptie si direct catre apartament.

Ascensor modern pentru 4 persoane Pardoseli din gresie, piatra vulcanica si klinker, panouri radiante pe casa casa scarii, iluminat exterior. Rezervor propriu de apa (6 000 l) si statie de pompare, sistem de irigare pentru gradina, retea de gaz configurata pe exteriorul cladirii, contoar individual de energie electrica. Centrala individuala si calorifere aluminiu Aparate de aer conditionat in fiecare incapere.

Avantaje apartamente prin interfon, sistem antiefractie, sistem avertizare incendiu si sistem de iluminare urgenta, televizoare si cablu Tv in fiecare incapere, cu router individual internet, seif individual pe apartament, masina de spalat rufe, suport de uscat rufe si umerase, plita / cuptor/ hota frigider / congelator, masina de spalat vase, vesela si ustensile pentru gatit.

Pret vanzare 480 000 euro + TVA!
Alaturati-va nenumaratilor clienti care au colaborat cu agentia noastra, iar pentru programari si vizite care se doresc realizate impreuna cu un reprezentant de la Agentie Imobiliara pentru vila Mamaia cu zona relaxare, exista numarul de telefon  0727 034 488
Vila in Mamaia cu zona relaxareVANDUT!

Distribuie prietenilor