Sari la conținut

Vila Duplex 3 camere-Pipera


Vila Duplex 3 camere-Pipera in Voluntari, Cartierul Henri Coanda, cu acces din Soseaua Campul Pipera, un imobil situat la 50 m de drumul asfaltat de la intrarea in cartier, iar cei 50 metri sunt pavati cu piatra. Oferta facuta de catre Agentie imobiliara VIB & Partners Real Estate.

Detalii vila

– Cartier Pipera – Bucuresti;
Constructie 2018;
– 120 mp utili;
– 160 mp total;
– 405 mp teren;
– 3 camere;
– 3 băi;
– 2 loc parcare;

Vila Duplex 3 camere-Pipera

Suprafete si impartire
Imobilul are suprafata construita de 160 mp/120 mp utili si este format din parter si etaj la care se adauga garaj de 25 mp. Impartirea este urmatoarea:


Parter:
Bucatarie 12.5mp, Living Room + Casa scarii 42 mp, Baie (cu loc pentru masina spalat si depozitare) 5 mp, Hol 6.4 mp si o terasa generoasa cu iesire din sufragerie de 19 mp.

Etaj:
Dormitor 1 – 15 mp, Dormitor 2 – 18 mp, Dormitor 3 – 12 mp, Hol – 4.4 mp, Baie mica – 2.7 mp, Baie mare – 6.6 mp, Casa scarii – 5 mp si 2 balcoane de 1.4 mp si respectiv 2.6 mp.

Mansarda:
imobilul are pod mansardat pe toata suprafata si poate fi folosit ca loc de depozitare. Accesul se face prin scara retractabila.

Terenul total este de 405 mp, din care teren ramas liber 300 mp.Terenul este dat in folosinta pe toata durata existenta a constructiei.

Constructie si amenajare
Locuita este amenajata si finisata cu materiale de calitate. Pereti exteriori din zidarie de caramida, izolati exterior cu polistiren de 10 cm. Compartimentare interioara cu pereti interiori de rezistenta din caramida finisati cu rigips, si pereti interiori fara rol de rezistenta din rigips. Acoperis cu sarpanta de lemn tratat ignifug, acoperit cu tigla ceramica tip Bramac, si izolat cu vata minerala de 10cm si folie anticondens.

Geamurile generoase sunt tip termopan tricameral culoare stejar auriu si 2 geamuri tip velux la unul din dormitoare. Instalatie de incalzire pe baza de agent termic calculata pentru o incalzire eficienta a suprafetei cu calorifere tip otel cu garantie 12 ani. Imobilul este pregatit pentru montare Centrala termica electrica si boiler electric.

Baile, balcoanele si terasele au hidroizolatie si sunt acoperite cu gresie/faianta. Obiectele sanitare sunt de culoare alba iar bateriile/robiteni culoare crom (toate inca au garantie) Sufrageria si dormitoarele sunt acoperite cu parchet laminat (cu textura) culoare stejar, de 10mm si plinte MDF de culoare alba.

Utilitati

– Casa este bransata la electricitate (ENEL Muntenia);
– Apa curenta si canalizarea se fac prin fosa septica de 4 persoane (in garantie) si put forat (situat in camin/camera tehnica cu tot sistemul in garantie);
– Alarma Paradox conectata la dispecerat RPG (in garantie);
– Utilitatile (apa si canalizare) de la primarie se afla la poarta, si se poate face foarte usor bransarea dupa ce sunt puse în folosinta;

Distantele pana la punte de interes:
– Linie STB 343 – 100 m (timp pana la statia de metrou aurel vlaicu 10 minute);
– Metrou Aurel Vlaicu – 3 km;
– Metrou Pipera – 3.2 km;
– Magazine – Mall Promenada si Mega image – 3 km;
– Pipera Plaza si Lidl – 3 km;
Vila Duplex 3 camere-Pipera
Pentru detalii pret, imagini si programare vizionare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0761 163 559, sau click pe Case si Vile, pentru a descoperii mai multe anunturi imobiliare.


Distribuie prietenilor