Sari la conținut

Vila cu curte generoasa in Bals


Vila cu curte generoasa in Bals, mobilata si utilata, cu piscina, anexe gospodaresti si amplasata in zona Politie a orasului. Oferta este facuta de catre Agentie imobiliara Impact Imobiliare Craiova.

Detalii vila

– Locatie Cartier: Metro;
– Rezistenta: Caramida;
– Acoperis: Tigla;
– Suprafata: 350 mp;
– Numar camere: 6;
– Finisata;
– Parchet;
– Faianta;
– Gresie;

Utilitati

– Internet;
– CATV;
– Telefon;
– Termopan;
– Aer conditionat;
– Centrala termica;
– Apometre;
– Gaze;
– Canalizare;
– Apa;


Dotari

– Aragaz;
– Frigider;
– Masina de spalat;
– Baie;
– Parcare;
– Garaj;
– WC Serviciu;
– Bucatarie;
– Balcon deschis: 1;

Vila cu curte generoasa in Bals

Vila cu gospodarie completa in Bals, 350 mp construiti, 890 mp suprafata teren, curte generoasa, piscina, anexe gospodaresti. Vila este P + M + beci, peretii din caramida, placa beton, peretii interiori din BCA izolata pe exterior cu polistiren, fiind impartita in 6 camere.

Este compartimentata astfel:
La parter 1 living generos, 1 dormitor, 2 grupuri sanitare, o bucatarie, o camera de zi in care este un semineu, si doua holuri mari. La etaj sunt 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, 1 hol si 2 balcoane foarte mari, precum si un aer conditionat. Incalzirea imobilului se face cu o centrala termica in condensatie, foarte performanta, pe gaz avand termostate in fiecare camera. Instalatia electrica este realizata pe cupru.

Accesul in casa se face prin 2 intrari principale. Factura de gaz, in luna cea mai geroasa din iarna, ianuarie, nu a depasit 200 lei. Proprietatea mai dispune de interfon la intrare, internet de mare viteza prin fibra optica (RDS), 2 posturi de parcare, precum si de 100 mp teren pentru depozitare diverse. Vila se vinde complet mobilata si utilata!

Pret 90 000 euro negociabil! Se accepta si credit!
EXCLUSIVITATE! Comision agentie 1% de la cumparator.
Pentru mai multe imagini si pentru a se afla daca acest anunt mai este actual, click pe Vila completa, iar pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie, prin numerele de telefon 0726 275 889 / 0745 638 212
Vila cu curte generoasa in Bals

Distribuie prietenilor

Etichete: