Sari la conținut

Vila 6 camere Piata Alba Iulia-Bucuresti


Vila 6 camere Piata Alba Iulia-Bucuresti, un imobil in suprafata de 220 mp (suprafata utila totala 165 mp), amplasat pe str. Aniversarii foarte aproape de Piata Alba Iulia. Oferta este facuta de catre Agentie imobiliara VIB & Partners Real Estate.

Detalii vila

– Constructie 1939;
– Finalizat;
– Structură beton;
– 165 mp utili;
– 220 mp total;
– 166 mp teren;
– 6 camere;
– 2 băi;

Dotari si Finisaje

– Curte proprie;
– Contorizare: Apometre, Contor gaz;
– Mobilare: Partial;
– Podele: Parchet, Gresie, Dusumea;
– Usi interior: PVC;
– Usa intrare: Metal;
– Ferestre cu geam termopan: PVC;
– Stare interior: Renovat;
– Pereti: Faianta, Vopsea lavabila;
– Izolatii termice: Exterior;


Utilitati

– Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV;
– Climatizare: Aer conditionat;
– Sistem incalzire: Centrala proprie, Calorifere;
– Acces internet: Wireless;

Vila 6 camere Piata Alba Iulia-Bucuresti

Cladirea este amplasata pe str Aniversarii foarte aproape de Piata Alba Iulia si foarte aproape de Metrou Dristor intr-o zona fara trafic intens. A fost construit in anul 1939, a fost renovat integral intre anii 2016-2020.

Renovarea a cuprins schimbarea tevilor de bransament din strada la sistemul de apa, canal, schimbarea acoperisului , efectuarea izolatiei si finisarea podului transformadu -l pe acesta in spatiu de locuit si depozitare, izolatia exterioara a peretilor, instalatiile electrice si sanitare din interior, cablarea pentru internet si cablu, pardoselile calde si umede, calorifere, tamplaria exterioara si interioara, izolarea si finisarea subsolului ca si spatiu cu destinatie spalatorie si atelier pentru mici reparatii.

Imobilul beneficiaza de un teren in suprafata totala de 166 mp din care curte libera 83mp. Curtea libera este situata parte in fata imobilului si parte in spatele imobilului. Pentru un plus de intimitate partea din spate a curtii a fost amenajate ca loc de relaxare.

Amplasarea casei pe teren permite dublu acces catre etajele acesteia. Imobilul poate functiona ca si doua apartamente de sine statatoare cu intrari separate si cu functionalitate diferita. Exista 2 bucatarii, trei bai, subsolul are scurgere si apa, mansarda are toaleta de serviciu si chiuveta.

Parcarea masini se poate face pe strada in fata imobilului. Vecinii sunt civilizati, strada este linistita are acces cu masina din Dudesti si acces pietonal din str Agatha Barsescu. Este vorba de o strada accesata doar de cei ce locuiesc acolo.

Zona pune la dispozitia locuitorilor sai intreaga infrastructura economica si sociala necesara unui stil de viata modern. Avem in zona magazine, piete, scoli, gradinite, farmacii, spitale, parcuri, transport subteran si suprateran.

Fara comision la cumparare!
Pret 450 000 Euro!
Pentru detalii si vizionari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0786 561 144
Vila 6 camere Piata Alba Iulia-Bucuresti

Pentru mai multe imagini, detalii si valabilitate anunt, click pe Vila 6 camere


Distribuie prietenilor