Sari la conținut

Tractari auto cu platforma VW Crafter


Tractari auto cu platforma VW Crafter in Craiova, servicii oferite cu autospeciala dedicata pentru tractari auto, pentru a acoperi zonele importante din Craiova, zonele adiacente si in intreg judetul Dolj. Autospeciala detine o platforma si un troliu hidraulic, capabila sa incarce si sa transporte chiar si cele mai lungi masini si/sau utilaje defecte, sau avariate.

Conform standardelor europene, oferim servicii rapide de tractare si asistenta rutiera. Raspundem cererilor clientilor prin punctualitate si seriozitate, calitate, preturi acceptabile, promptitudine si rapiditate.

Tractari auto cu platforma VW Crafter

Ai fost implicat intr-un incident care a dus la o avarie, ai ramas in pana sau masina ta pur si simplu nu mai porneste? Este timpul sa apelezi cu incredere la serviciul de asistenta rutiera oferit de Tractari Auto Craiova!


Serviciul de transport auto al firmei noastre cu siguranta iti va depasi asteptarile, daca doresti sa transporti o masina cat mai sigur, indiferent de dimensiune. Atunci cand lucrezi cu profesionisti, vei scapa de orice griji, indiferent daca transportul este efectuat in Craiova, sau in intreg judetul.

Dorim sa te ajutam in rezolvarea problemelor si sa-ti oferim asistenta ori de cate ori ai nevoie. Serviciul nostru de transport de masini avariate sau defecte este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Remorcarea vehiculelor pe platforma se desfasoara intr-un mod sigur, iar transportul acestora este efectuat cu autospeciala echipata corespunzator.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

Salveaza numerele noastre de contact in agenda telefonului si suna-ne la nevoie, deoarece suntem profesionisti si ne asiguram intotdeauna ca vehiculul tau sa fie in siguranta.
0769 981 484
0767 949 413
0740 751 318
0740 292 919
0769 101 615
Tractari auto cu platforma VW Crafter

Distribuie prietenilor