Sari la conținut

Terase aluminiu si inchidere terase cu sticla


Terase aluminiu si inchidere terase cu sticla, prin oferte de soluții inovatoare și elegante, pentru a îmbunătăți spațiul exterior al casei tale. Serviciile sunt oferite de firma ZAW, care se evidențiază prin oferirea unor produse de calitate superioară și design modern.

Cu o gamă variată de opțiuni, ZAW reușește să creeze terase din aluminiu, wintergarden-uri izolate, închideri de terase sau foisoare cu sticlă securizată, sisteme de glisare marca ZAW, pergole bioclimatice, marchize pentru umbrire și carport-uri auto din aluminiu, care îmbină estetica cu funcționalitatea.

Terase aluminiu si inchidere terase cu sticla

Suntem partenerul de încredere pentru a transforma spațiul exterior al locuinței tale într-un paradis al confortului și esteticii. Descoperă întreaga gamă de produse și servicii oferite de ZAW pe site-ul nostru și alege calitatea și eleganța pentru terasa ta! Alege ZAW și bucură-te de fiecare moment petrecut în aer liber!


Putem garanta calitatea înaltă a produselor noastre și suntem capabili să ne adaptăm la cerințele clienților, prin folosirea doar de materiale durabile, care sunt foarte atent selectate și certificate.

Locatia este Bistrita!
Telefon contact 0742 321 172

Terase aluminiu si inchidere terase cu sticla Terasa inchisa cu sticla model terasa inchisa terasa deschisa

Distribuie prietenilor