Sari la conținut

Suport din fier forjat pentru flori


Suport din fier forjat pentru flori, un cadou original, o idee  fantastica pentru cele mai pretentioase gusturi. Oferim decoratiuni atat pentru interior, cat si pentru exterior, executate din cele mai bune materiale, fiind un produs 100% romanesc.

Cu siguranta va veti gândi la flori, daca doriti sa dati o nota bavareza, sau o pata de culoare casei. Florile au nevoie de suporti pentru a se potrivi cu designul casei, iar noi contribuim cu aceste jardiniere. In functie de ghiveci si floarea plantata, jardinierele pot fi mici sau mari, inalte sau scunde.

Suport din fier forjat pentru flori

Sunt mai greu de intretinut si de udat, dar se pot pune la baza unei balustrade. In cazul in care aveti deja balustrade, porti, garduri, copertine sau alte articole din fier forjat, va sugeram sa asortati aceste jardiniere cu modelul pe care il aveti deja. Totul este facut la cerere, asa ca suntem deschisi oricarei lucrari.


Sunt realizate sa sustina flori de dimensiuni medii, asa ca, in funcție de florile alese, pot fi configurate intr-o varietate de moduri. Potrivite atat in interior, cat si in exterior, pot deveni un decor specific. Ne puteti oferi o fotografie a elementelor existente, astfel incat sa putem oferi o propunere din portofoliul nostru.

Locatia noastra este Bucuresti, dar pentru cat mai multe detalii, exista numarul de telefon 0765 302 423
Suport din fier forjat pentru flori lucrare fier forjat pentru flori modele suporti din fier forjat pentru flori

Distribuie prietenilor