Site dedicat anunturi gratuite

Site dedicat anunturi gratuite prin postari de anunturi in categoria dorita, pe site-ul Anunturi Online Gratuite. Toate anunturile care sunt postate in site, vor fi moderate si aprobate, urmand ca ele sa fie promovate manual prin unele grupuri din retele de socializare.

Se poate publica un anunt, sau mai multe, pentru a beneficia nu numai de vizualizari, dar si de o reala posibilitate de a obtine backlink dofollow de inalta calitate in descrierea anuntului, in situatia in care se detine un site si care poate fi inclus in continut. Nu este ceva firesc pe alte site-uri concurente, dar noi ne dorim ca orice anunt sa multumesca pe fiecare utilizator in parte.

Site dedicat anunturi gratuite

Anunturi Online Gratuite se poate considera un proiect prin care se ofera alegeri directe si simple de publicare. Chiar daca exista site-uri dedicate de anunturi gratuite destul de cunoscute, si alte site-uri din Romania inca mai pot primi o atentie considerabila. Astfel a fost gandita ideea realizarii unui altfel de proiect pentru persoanele care inca vor sa descopere si sa cunoasca, dar care doresc sa si promoveze o afacere.

Pentru ca anuntul tau sa aiba reale sanse de a fi descoperit in mediul online, inainte de toate, este bine sa cunosti unele detalii, mai ales ca unele site-uri pe aceasta nisa anunturi pot avea un proces usor diferit, dar in mare parte, site-ul Anunturi Online Gratuite este unul identic de postare a anunturilor.

Care sunt pasii de urmat
– Acceseaza site-ul si creaza un cont din icoana de langa Adauga Anunt;
– Contul creat este acceptat imediat, urmand sa poti incepe sa adaugi un anunt, sau cate doresti;
– Alege categoria si subcategoria din care sa faca parte anuntul;
– Completeaza campurile necesare;

– Adauga un titlul care face referire la articolul prezentat spre vanzare, sau serviciul oferit;
– Adauga o descriere ( continut) cat mai bogata in detalii;
– Minim o imagine pana la un numar maxim de 8;

– Completeaza suma pe care o doresti, prin adaugare de pret;
– Completeaza campul localitate, verifica inca o data cele postate si in final poti da click pe Trimite, urmand ca un moderator sa verifice continutul din anunt si in cel mai scurt timp, anuntul va fi facut public in site, sau, daca nu respecta termenii si conditiile, va fi respins.

Moderatorii site-ului
– au dreptul de a modifica (corecta) titlul unui anunt, astfel incat acesta sa respecte conditiile de acceptare, pentru a putea fi aprobat;
– au dreptul de a respinge aprobarea anumitor anunturi propuse spre publicare, care nu corespund standardelor, fara sa fie obligati sa de-a explicatii;
– au dreptul de a adauga linkuri interne sau externe in articol, daca este cazul, precum si reclame Adsense;

Adauga anuntul tau

Creste-ti optiunile de promovare a unui serviciu sau produs, prin adaugarea de anunturi in site. Clientii te vor gasi mult mai usor si mai repede pe internet! Retine un aspect si anume faptul ca oricare anunt postat in acest site de Anunturi Online Gratuite, este promovat manual, fara niciun fel de obligatii, prin grupuri si retele de socializare. Este doar o procedura prin care acest site doreste sa ajute pe cei care nu au timp, nu se pricep, dar care doresc sa-si promoveze un anunt. Adauga anuntul tau si cu siguranta vei avea extrem de multe vizualizari.

De ce aceasta oferta si de ce noi?
Fiindca ne dorim sa aducem un plus, pentru oricare afacere /  firma / persoana, pentru cei care doresc sa-si faca cat mai cunoscuta afacerea/produsul. Aceste servicii sunt oferite total GRATUIT!

De final

Acum, dupa ce ai citit aceste randuri, posteaza un anunt gratuit printr-un click pe Adauga Anunt si nu uita, un anunt poate sa contina si 2 link-uri, care vor fi dofollow, catre un site care se doreste promovat sau catre oricare alt site, iar publicarea este gratuita.
Site dedicat anunturi gratuite

Adauga comentariu

De ajutor

Nu uita sa ne urmaresti!
© 2024 Anunturi Online Gratuite ~ AnuntPlus. Toate drepturile rezervate
Acasa
Adauga Anunt
Cont