Sari la conținut

Servicii colantari auto Craiova


Servicii colantari auto Craiova, oferite de firma Car fashion din Craiova, cea care practica servicii de colantari auto pentru o intreaga gama de vehicule, prin activitati realizate de cea mai buna calitate. Rezultatele bune pe care firma noastra reuseste mereu sa le obtina, se datoreaza unei echipe de profesionisti.

Servicii colantari auto Craiova

Printre serviciile oferite de catre Car fashion se regasesc, colantari auto, folii solare auto, folii arhitecturale, folii protectie vopsea, car advertising, iar toate aceste servicii sunt datorate faptului ca orice proiect este tratat cu respect si seriozitate, iar finalizarea activitatilor oferite nu se realizeaza pana cand totul nu este verificat si bine pus la punct. Totodata, trebuie avut in vedere ca se investeste constant in materiale de calitate, menite sa aduca rezistenta. Partenerii sunt alesi cu rigurozitate, tinandu-se cont de experienta de care acestia dau dovada.

Asadar, apeleaza cu incredere numerele de telefon 0746 065 162 si/sau 0723 165 162, sau viziteaza-ne direct la adresa din Craiova (vezi harta), B-dul Gheorghe Chitu nr. 41, (vizavi de restaurantul Galaxy).


Servicii colantari auto Craiovaactivitati colantari auto Craiova
firma car fashion


Distribuie prietenilor