Sari la conținut

Rulota LMC Dominant 520 TE


Rulota LMC Dominant 520 TE, model rulota second hand import Olanda, configurata prin doua spatii de odihna si care ofera un confort pentru 4-5 persoane.

Detalii rulota

– An fabricare: 2007;
– Marca: LMC;
– Model: Dominant 520 TE;
– Lungime 605 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1600 kg;
– Greutate proprie 1160 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: paturi separate;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota LMC Dominant 520 TE

Un model rulota care detine aparat aer conditionat Truma Saphir si sistem automat mover, marca Truma. Se afiseaza cu o lungime totala de 7,15 m si un interior de 5,2 m. La urcare, in partea stanga se afla un coltar mare care se converteste in pat pentru 2-3 persoane, iar in partea din fata exista un dormitor cu 2 paturi fixe de cate o persoana, care se pot unii printr-un grilaj (nu are in dotare saltea de umplere a spatiului dintre paturi). Spatii din dormitor se separa de restul rulotei printr-o usa culisanta.


In zona de mijloc, se afla un modul de bucatarie, cu aragaz si chiuveta din inox, frigider Dometic, model nou, functional pe 12 V,220 V si gaz, cu congelator. Exista, de asemenea, o hota cu evacuare exterioara si iluminat integral pe 12 V. In stanga mijloc, vizavi bucatarie, se afla cabina de baie, cu wc fix cu golire prin exterior, chiuveta si cadita de dus si se poate monta si dush. Rulota detine trape de aerisire transparente si incalzitor Truma, cu ventilatie Trumavent rece-cald functional pe gaz.

In rulota se mai pot descoperii boiler pentru apa calda, rezervor de apa fix de 40 l cu umplere din exterior si indicator de nivel, usa de acces din exterior sub pat, cupla stabilizatoare, cablu conectare electric,  racord suplimentar de gaz, manivela, roata de rezerva, scarita, etc.

Rulota este foarte frumoasa (arata ca noua) si arata superb la interior si exterior, are un finisaj si un design modern. Este un model rulota care face parte din categoria rulotelor moderne, cu o izolatie termica foarte buna si o structura de rezistenta foarte solida. A fost tinuta sub acoperis, nu este uzata in interior nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota, iar totul este foarte curat si binenteles functional, se probeaza integral functionarea ei la predare.

Se vinde cu factura si nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI. Nu exista interes pentru niciun fel de schimburi!
Rulota LMC Dominant 520 TE
Daca este interes pentru acest anunt si se doreste vizionarea de mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, click pe Pagina de Dealer, unde se regasesc spre vanzare mai multe modele de rulota, sau, pentru aflare de detalii despre aceasta rulota, se poate apela numarul de telefon 0744 541 177

Distribuie prietenilor