Sari la conținut

Rulota Knaus Sudwind 500 cu 3 spatii


Rulota Knaus Sudwind 500 cu 3 spatii, un model rulota second hand in care se poate regasi o configurare destinata pentru un confort al unei familii compusa din 6 persoane. Un model rulota oferit spre vanzare de catre dealer roman cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carui activitate consta in comertul cu rulote second hand.

Detalii rulota

– An fabricare: 2004;
– Marca: Knaus;
– Model: Sudwind 500;
– Lungime: 732 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1700 kg;
– Greutate proprie: 1200 kg;
– Numar spatii: 3;
– Locuri de dormit: 6;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Knaus Sudwind 500 cu 3 spatii

Configurarea acestui model rulota second hand, prin cele trei spatii de odihna, consta intr-un spatiu dotat cu doua paturi supraetajate in zona stanga de intrare, un altul in zona de mijloc, echipat cu un coltar pe mijloc, care se poate converti de asemenea in spatiu de dormit, si un alt spatiu odihna in care exista un pat frantuzesc.


Rulota Knaus detine un modul bucatarie pozitionat in zona de mijloc, vizavi de coltar, in care se observa un frigider cu congelator incorporat, o chiuveta apa calda/rece si un aragaz cu 3 arzatoare, pozitionate pe un blat mare si protejate cu geamuri protectie. Bineinteles ca impreuna cu acestea exista multe spatii de depozitare necesare.

Alaturi de patul fix exista o cabina de toaleta spatioasa, in care se afla o toaleta fixa Thedford rotativa, cu golire pe exterior, o instalatie de dus, iar la intrare este amplasata o chiuveta apa rece/calda. Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma dotata cu ventilatie.

Toate geamurile existente din rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si impotriva insectelor. Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota si extrem de curat.

Rulota Knaus Sudwind cu 3 spatii este dotata cu un cort pe toata lungimea si multe alte caracteristici ce sunt esentiale pentru o rulota second hand a anului 2004. Beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente. Trebuie cunoscut faptul ca in momentul preluarii rulotei de catre potentialul cumparator, toate utilitatile sunt testat.
Rulota Knaus Sudwind 500 cu 3 spatii Rulota Knaus cu 3 spatii model rulota second hand interior Rulota Knaus spatii odihna rulota paturi supraetajate si coltar interior rulota knaus interior rulota 2004 dormitor cu pat frantuzesc chiuveta intrare baie

Detalii despre acest model rulota si alte modele oferite spre vanzare, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina anunturi dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote si autorulote.

Distribuie prietenilor