Sari la conținut

Rulota Knaus cu 2 spatii odihna


Rulota Knaus cu 2 spatii odihna, un model rulota second hand import Olanda, cu o izolatie termica foarte buna, curata si foarte bine intretinuta si care ofera un confort pentru 4 persoane.

Detalii rulota

– An fabricare: 2002;
– Marca: Knaus;
– Model: Vimara 420;
– Lungime 623 cm;
– Latime 220 cm;
– Greutate totala 1200 kg;
– Greutate proprie 850 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: canapele;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota Knaus cu 2 spatii odihna

Configurarea consta prin afisare a unei zone in partea din fata, in care se pot observa 2 canapele tip coltar si o masa, care se transforma in pat pentru 2 persoane, separata de restul rulotei printr-o perdea cortina, in zona de mijloc, pe o laterala este bucataria cu chiuveta si aragazul din inox si un frigider functional 12 V, gaz si 220 V, avand cu un congelator mare, iar in latura opusa, este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior, chiuveta, cadita de dus. In zona din spate, se afla alte 2 canapele care se transforma in pat pentru 2 persoane.


Ca si dotari, rulota dispune de rezervor de apa, posibilitate de a monta un acumulator rulota este functionala si la 12 V, cablu curent, scarita, incalzitor Truma cu sistem de ventilatie Trumavent, cort aproape nou, plase contra insectelor si jaluzele atermice la geamuri, suport pentru 2 biciclete. Rulota arata superb in interior si exterior, nu se vad urme de uzura.

Se vinde cu factura si nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI si nu exista interes pentru niciun fel de schimb!
Rulota Knaus cu 2 spatii odihna
Daca este interes pentru acest anunt si se doreste vizionarea de mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, click pe Pagina de Dealer, unde se regasesc spre vanzare mai multe modele de rulote, sau, pentru aflare de detalii despre aceasta rulota, prin apelarea numarului de telefon 0744 541 177

Distribuie prietenilor