Sari la conținut

Rulota Knaus Azur 450 cu 2 spatii


Rulota Knaus Azur 450 cu 2 spatii, un model rulota second hand in care se poate regasi o configurare destinata pentru un confort al unei familii compusa din 4 persoane.

Detalii rulota Knaus

– An fabricare: 2004;
– Marca: Knaus;
– Model: Sudwind 500;
– Lungime: 668 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1370 kg;
– Greutate proprie: 1010 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Knaus Azur 450 cu 2 spatii

Configurarea acestui model rulota second hand, prin cele doua spatii de odihna, consta intr-un spatiu echipat cu un coltar modern, care se poate converti in spatiu de dormit si un alt spatiu odihna in care exista un pat frantuzesc.


Rulota Knaus detine un modul bucatarie pozitionat in zona de mijloc, in care se observa un frigider cu congelator incorporat, o chiuveta apa calda/rece si un aragaz cu 3 arzatoare, pozitionate pe un blat mare si protejate cu geamuri protectie. Bineinteles ca impreuna cu acestea exista multe spatii de depozitare necesare.

Alaturi de patul fix exista o cabina de toaleta spatioasa, in care se afla o toaleta fixa Thedford rotativa, cu golire pe exterior, o instalatie de dus, iar la intrare este amplasata o chiuveta apa rece/calda. Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma dotata cu ventilatie.

Toate geamurile existente din rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si impotriva insectelor. Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota si extrem de curat.

Rulota Knaus este dotata cu un sistem mover, cort pe toata lungimea si multe alte caracteristici ce sunt esentiale pentru o rulota second hand a anului 2004. Beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente. Trebuie cunoscut faptul ca in momentul preluarii rulotei de catre potentialul cumparator, toate utilitatile sunt testat.
Rulota Knaus Azur 450 cu 2 spatii Rulota Knaus Azur 450 Rulota Knaus cu 2 spatii coltar rulota interior rulota cu 2 spatii modul bucatarie dormitor rulota pat frantuzesc chiuveta apa baie

Detalii despre acest model rulota si alte modele oferite spre vanzare, la numarul de telefon 0049 171 4509571, (vorbim limba romana), sau click pe pagina anunturi dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote.

Pentru acele persoane care doresc sa ne viziteze parcul de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg. In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Distribuie prietenilor