Sari la conținut

Rulota KIP cu mover Enduro 305 Automat


Rulota KIP cu mover Enduro 305 Automat si instalatie functionala in totalitate la 12 V, avand in dotare un acumulator VMF de 105 A (model foarte rar, sunt foarte putine rulote la configuratia aceasta). Este un model rulota cu o configuratie cu 2 spatii de odihna, adusa in tara recent, fiind import Olanda.

Detalii rulota

– An fabricare: 2003;
– Marca: KIP;
– Model: Shuttle Special 44 TDB;
– Lungime 629 cm;
– Latime 220 cm;
– Greutate totala 1300 kg;
– Greutate proprie 990 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota KIP cu mover Enduro 305 Automat

Configuratia interioara consta in felul urmator: la urcare, in zona din fata, exista 2 canapele si o masa, care se transforma in pat pentru 2 persoane, in zona din mijloc, pe partea dreapta, este bucataria cu chiuveta si aragaz din inox, frigiderul model nou functional la 12 V,220 V si gaz.


Dupa care urmeaza un pat fix mfrantuzesc, separat de restul rulotei printr-o usa tip armonica, si un dulap cu multiple utilizari. Langa pat se afla baia eleganta, cu WC fix modern cu golirea prin exterior, chiuveta cu apa rece si multe spatii de depozitare.

In zona din stanga la intrare, este dulapul de haine si incalzitorul Truma. Detine o trapa panoramica (asigura un iluminat perfect in interior), o terasa Omnistor in saculet (o copertina ce se deschide si se inchide foarte rapid), cort aproape nou, jaluzele atermice si plase contra insectelor, plasa contra insectelor la usa, scarita acces, roata de rezerva , usa de acces sub pat din exterior si sub bancheta.

Rulota KIP mai detine cupla stabilizatoare, jante din aliaj si poate functiona off camping. Rulota face parte din categoria premium, avand o izolatie termica foarte buna si o structura de rezistenta de calitate si cu siguranta este apreciata de rulotisti. Este autorizata pentru viteza maxima de 100km/ora.

Rulota arata impecabil (ca noua) a fost tinuta sub acoperis, nu este uzata in interior, nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota, iar totul este foarte curat si binenteles functional.

Este o rulota pentru cunoscatori. Se face proba de functionare integral la toata rulota, impreuna cu potentialul cumparator. Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI si se vinde cu factura.
Rulota KIP cu mover Enduro 305 Automat
Daca exista interes pentru acest anunt si se doreste vizionarea de mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, click pe Pagina de Dealer, unde se regasesc spre vanzare mai multe modele de rulota, sau, pentru aflare de detalii despre aceasta rulota, se poate apela numarul de telefon 0744 541 177

Distribuie prietenilor