Sari la conținut

Rulota Kabe Briljant XL 2003


Rulota Kabe Briljant XL 2003, model rulota second hand fabricat in anul 2003 si care se prezinta cu doua spatii de odihna pentru 4/5 persoane. Rulota Kabe, o rulota fabricata in Suedia, de calitatea inalta si siguranta, este oferita spre vanzare de catre firma de romani care se ocupa cu vanzari de rulote second hand in Germania.

Detalii rulota Kabe

– An fabricare: 2003;
– Marca: Kabe;
– Model: Briljant XL;
– Lungime 655 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1350 kg;
– Greutate proprie 1060 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Kabe Briljant XL

Configuratia interioara consta in doua canapele de mari dimensiuni, care se pot converti in spatiu de dormit, iar in zona opusa se afla un pat frantuzesc. Cabina de toaleta, situata langa patul fix, detine un wc rotativ, cu golire in exterior, alaturi de o chiuveta rotunda, oglinzi si dulapuri utile.


Spatiul destinat pentru bucatarie este situat in centru, prin amplasarea aragazului cu 3 ochiuri si a chiuvetei apa rece/calda intr-o parte, iar vizavi fiind frigiderul, pozitionat la o inaltime medie. Sistemul de incalzire, model convectie Alde, este bazat pe incalzire in pardoseala. Toate geamurile sunt perfect functionale si dotate cu perdele si draperii, jaluzele atermice si site insecte integrate.

Un model rulota second hand care dispune de sistem mover, sistem solar, copertina, jante aliaj cu anvelope noi, cupla antibalans, rezervor apa, etc… Se prezinta in stare perfecta din toate punctele de vedere si cu toate utilitatile functionale. Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, control nou gaz si inspectie (TÜV), efectuate de curand.

Este o rulota pentru cunoscatori, dedicata celor care stiu ce inseamna o rulota fabricata pentru tarile nordice, iar toate utilitatile se probeaza in prezenta potentialului cumparator.
Rulota Kabe Briljant XL 2003 model rulota Kabe Briljant XL 2003 model rulota Kabe 2003 model rulota second hand Kabe canapele rulota interior rulota kabe rulota kabe la interior dormitor rulota si baie cabina toaleta

Despre valabilitate articol si vizionat mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, se poate suna la numarul de telefon 0049 171 4509571, (vorbim limba romana), sau click pe pagina cu anunturi Alle Anzeigen von Main Caravan

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg. In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Distribuie prietenilor