Sari la conținut

Rulota Hobby Excelent Easy 460 UFE


Rulota Hobby Excelent Easy 460 UFE, un model rulota second hand import Olanda, adusa in tara recent, care se prezinta superb, bine intretinuta si fara urme de uzura.

Detalii rulota

– An fabricare: 2002;
– Marca: Hobby;
– Model: Excelent Easy 460 UFE;
– Lungime 652 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1350 kg;
– Greutate proprie 966 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota Hobby Excelent Easy 460 UFE

Configuratia rulotei consta in 2 spatii, in partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix de 2 persoane, langa pat se afla baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior, cu cabina cu cadita si dus, iar in partea din spate, este un coltar mare si o masa, care se transforma in pat de 2 persoane. In zona de mijloc, in partea opusa bucatariei, este un dulap de haine si incalzitorul Truma care functioneaza pe gaz. Modulul de bucatarie, situat in mijloc, detine un aragaz si chiuveta din inox, frigider mare model nou Electrolux cu congelator mare, functional la 12 V, 220 V si gaz, modelul cu dezghetare automata.


Rulota mai detine

Perdele, draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile, boiler apa calda, dus, rezervor de apa tip troler cu umplere din exterior ,sistem de ventilatie Trumavent rece-cald. Trapa panoramica (trapa foarte mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat), se poate monta baterie pentru a functiona la 12 V deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12 V, lumina ambientala in partea din spate, la banchete. Cupla de remorcare cu stabilizator Winterhof, usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat, cort, suport biciclete, portbagaj cu scara.

Rulota arata impecabil, a fost tinuta sub acoperis, nu este uzata in interior, nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota, totul este foarte curat si binenteles functional. Este o rulota pentru cunoscatori, deoarece. la acest model rulota, calitatea Germana isi spune cuvantul.

Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI si se vinde cu factura. Nu exista interes pentru niciun fel de schimburi.
Rulota Hobby Excelent Easy 460 UFEDespre valabilitate anunt si pentru vizionat mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, click pe Pagina de Dealer, unde se regasesc spre vanzare mai multe modele de rulota, sau, pentru aflare de detalii despre aceasta rulota, suna la numarul de telefon 0744 541 177

Distribuie prietenilor