Sari la conținut

Rulota Fendt Saphir 470 din 2005


Rulota Fendt Saphir 470 din 2005, model rulota second hand care, prin configurarea existenta, ofera confort pentru o familie compusa din 4 persoane. Rulota este oferita spre vanzare de catre familie de romani, care detin firma ce se ocupa cu vanzari de rulote second hand in Germania.

Detalii rulota Fendt

– An fabricare: 2005;
– Marca: Fendt;
– Model: Saphir 470;
– Lungime 653 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1360 kg;
– Greutate proprie 1060 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Fendt Saphir 470 din 2005

Cele 2 spatii de odihna constau intr-un coltar pozitionat in zona de intrare si un pat frantuzesc amplasat in zona din spate a rulotei. Exista un modul de bucatarie modern, amplasat in zona centrala, care detine un frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare, protejate cu geamuri insertie. Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma dotata cu ventilare aer cald/rece.


Geamurile de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor, iar mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare. Cabina de toaleta, amplasata langa pat, este destul de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si o chiuveta pe rotund la intrare.

Rulota dispune sistem mover, anvelope noi, cupla antibalans, cort, multe spatii depozitare, etc.
Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat si utilat, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate. La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Rulota Fendt Saphir 470 din 2005
Despre valabilitate anunt si pentru vizionat mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, click pe Pagina de Dealer, iar pentru aflare de detalii despre aceasta rulota, dar si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571 (vorbim limba romana).

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg. In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Distribuie prietenilor