Sari la conținut

Rulota Fendt Platin 510 cu doua spatii


Rulota Fendt Platin 510 cu doua spatii, un model rulota second hand, adus de curand din Olanda si care ofera un confort pentru o familie compusa din 4 persoane.

Detalii rulota

– An fabricare: 2001;
– Marca: Fendt;
– Model: Platin 510;
– Lungime 647 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1500 kg;
– Greutate proprie 1210 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota Fendt Platin 510 cu doua spatii

Configurarea acestui model de rulota consta in doua spatii de odihna, un coltar si un pat frantuzesc, coltarul, fiind pozitionat in partea din fata a rulotei, se transforma in pat pentru 2 persoane, iar patul este amplasat in zona din spate, in stanga lui existand o cabina de toaleta, cu wc ecologic fix cu golire prin exterior si cinstalatie de dus. In baie mai exista dulapioare si alte spatii de depozitare, iar chiuveta este amplasata la intrare.


In zona de mijloc este amplasat un modul bucatarie, cu aragaz si chiuveta din inox robinete de apa calda-rece, frigider functional pe 12 V, 220 V si gaz, cu congelator mare, un cuptor cu microunde, indicator nivel apa rezervor si hota.

Ca si dotari, exista o trapa panoramica transparenta cu lumina ambientala, sistem de incalzire Truma, sistem de ventilatie Trumavent (rece-cald), boiler pentru apa calda, rezervor de apa cu umplere din exterior tip troler. Se observa usa de vizitare din exterior sub pat, un sistem mover de parcare a rulotei cu ajutorul unei telecomenzi, antena automata pentru receptie tv satelit.

Rulota este functionala in totalitate pe 12 V (se poate monta baterie), lumina ambientala la geamurile din fata, jaluzele atermice si plase contra insectelor la toate geamurile, inclusiv la usa, stabilizator la cupla de remorcare, scarita, jante aliaj, suport pentru 2 biciclete.

Este o rulota ingrijita si arata foarte bine in interior si exterior, se comporta foarte bine dupa masina si este un model de top de la FENDT, care se remarca prin finisaje si materialele folosite precum si design.

Se probeaza integral functionarea tuturor utilitatilor in prezenta potentialului cumparator. Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI si se vinde cu factura.
Rulota Fendt Platin 510 cu doua spatii
Daca exista interes pentru acest anunt si se doreste vizionarea de mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare disponibilitate, click pe Pagina de Dealer, unde se regasesc spre vanzare mai multe modele de rulota, sau, pentru aflare de detalii despre aceasta rulota, se poate apela numarul de telefon 0744 541 177

Distribuie prietenilor