Sari la conținut

Rulota Eriba Nova 490


Rulota Eriba Nova 490, model rulota second hand marca premium germana, cu o structura de rezistenta si o izolatie termica foarte buna . Fabricata de concernul Hymer, rulota dispune de  2 zone de dormit un pat fix si un coltar. Este o rulota import Olanda si adusa in tara recent.

Detalii rulota

– An fabricare: 1999;
– Marca: Eriba;
– Model: Nova 490;
– Lungime 643 cm;
– Latime 220 cm;
– Greutate totala 1350 kg;
– Greutate proprie 1120 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat transversal;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota Eriba Nova 490

Rulota Eriba, cu o configuratie interioara pentru pentru 4 persoane, detine in partea din spate un coltar cu masa, care se poate transforma in pat pentru 2 persoane, in zona din mijloc exista un modul de bucatarie, cu aragaz cu hota si chiuveta din inox, frigider functional pe 12 V,220 V, si gaz, cu congelator mare. In partea din fata, se afla un pat fix pentru 2 persoane, care se separa de restul rulotei cu usi culisante. Cabina de baie detine wc fix cu golire prin exterior, chiuveta, cadita de dus si dush.


Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma, cu ventilatie rece-cald Trumavent, iar rulota mai dispune de boiler pentru apa calda, rezervor fix de apa cu umplere din exterior de 60 litri, boloboc, scarita, trapa de aerisire si ventilare panoramica, copertina Omnistore in saculet, pompa de presiune, jaluzele atermice si plase de insecte la toate geamurile, inclusiv la usa, cupla stabilizatoare antifurt si blocator la usa de la intrare, detector de fum si gaz, cantar la roata de la protap, si multe altele… Cauciucurile sunt aproape noi.

Mobilierul este foarte elegant si frumos, nu prezinta uzura, iar tapiteria nu este patata sau murdara. In exterior rulota nu este decolorata, vopseaua straluceste , arata foarte bine ornamentele din plastic alb, nu sunt ingalbenite. Rulota este functionala in totalitate, are posibilitatea de-a se monta o baterie pentru a avea independenta.

Utilitatile se probeaza integral in prezenta potentialului cumparator si se vinde cu factura.
Pret 8 150 euro!
Rulota Eriba Nova 490

Daca exista interes pentru acest anunt si se doreste vizionarea de mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare disponibilitate, click pe Pagina de Dealer, unde se regasesc spre vanzare mai multe modele de rulota, sau, pentru aflare de detalii despre aceasta rulota, se poate apela numarul de telefon 0744 541 177

Distribuie prietenilor