Sari la conținut

Rulota Burstner Trecento 540


Rulota Burstner Trecento 540, model rulota second hand fabricat in anul 2007, oferit spre vanzare din parc rulote Germania si care ofera un confort pentru 4 persoane, prin doua spatii de odihna. Spatiile dormit existente constau dintr-un coltar mare si modern si un spatiu dormitor in care se afla doua paturi individuale, care se poate separa printr-o usa culisanta.

Detalii si dotari rulota

– An fabricare: 2007;
– Marca: Burstner;
– Model: Trecento 540;
– Lungime: 763 cm;
– Latime: 250 cm;
– Greutate totala: 1600 kg;
– Greutate proprie: 1200 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: paturi individuale;
– Baie separata: da;
– Aer conditionat;
– Boiler;
Cupla antibalans;
– Incalzire gaz;
– Jaluzele;
– Plase insecte;
– Rezervor apa;
– Sistem mover;
– Sistem satelit;
– Sistem ventilatie;
– Televizor;
– Cort;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta / camping;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Burstner Trecento 540

Alaturi de cele doua spatii de odihna, rulota are in dotare o bucatarie echipata cu frigider cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai, aragaz cu 3 arzatoare, protejate cu geamuri insertie pentru protectie. Frigiderul, amplasat vizavi cabina de baie, se prezinta cu congelator separat si este functional 12 V, 220 V si gaz. Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.


Cabina de toaleta moderna, situata in centru, detine chiuveta apa calda/rece la intrare si toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare. Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma si este dotat cu ventilatie. Toate utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si exista multe spatii de depozitare.

Se prezinta cu un cort pe toata lungimea si dispune de sistem aer conditionat, televizor led, un sistem automat mover, certificat 100 km/ora si inspectie TÜV recenta, alaturi de testare noua pentru gaz. Un model rulota second hand extrem de curat, bine intretinut si care a fost detinut de persoane nefumatoare.
Rulota Burstner Trecento 540 Rulota Burstner Trecento model rulota burstner rulota burstner germania interior 2 spatii coltar modern rulota interior rulota modul bucatarie chiuveta intrare baie paturi separate cabina baie
Despre valabilitate anunt, dar mai ales pentru aflare pret, se poate suna la numarul de telefon 0049 171 4509571, (vorbim limba romana), sau click pe pagina cu anunturi Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mai mereu cateva rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote second hand, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul Wurzburg. In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Distribuie prietenilor