Sari la conținut

Rulota Beyerland model Vitesse 400


Rulota Beyerland model Vitesse 400, model rulota second hand import Olanda, configurata sa ofere un confort pentru 2-3 persoane si adusa recent in tara.

Detalii rulota

– An fabricare: 1994;
– Marca: Beyerland;
– Model: Vitesse 400;
– Lungime 544 cm;
– Latime 220 cm;
– Greutate totala 669 kg;
– Greutate proprie 1000 kg;
– Numar spatii: 1;
– Locuri de dormit: 1;
– Spatiu odihna: coltar;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Rulota Beyerland model Vitesse 400

Configurarea interioara consta intr-un modul de bucatarie amplasat in zona din stanga, la intrare, in care se observa aragazul si chiuveta, dulapuri pentru vesela. Langa bucatarie, se afla cabina de baie, cu wc fix cu golire prin exterior, chiuveta si dulapioare.


Langa usa de acces se afla frigiderul, care este functional la 12 V, 220 V si gaz. In partea opusa, in zona din fata, exista un coltar mare cu o masa, care se poate converti in pat pentru 2-3 persoane. Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma. Totodata, exista posibilitate de montare acumulator pentru ca rulota sa poata functiona independent oriunde.

Cauciucurile sunt aproape noi, iar rulota mai are in dotare un rezervor de apa, boloboc, scarita, jaluzele atermice si plase de insecte, trapa aerisire si un cort model cu pereti laterali.

Mobilierul este frumos, nu prezinta uzura, tapiteria nu este patata sau murdara, iar in exterior, rulota arata foarte bine. Ornamentele din plastic alb nu sunt ingalbenite. Trebuie stiut ca se probeaza integral functionarea ei la predare catre un potential cumparator.
Este un model rulota mic si usor, ideal pentru pescari.

Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI si se vinde cu factura.
Rulota Beyerland model Vitesse 400
Daca este interes pentru acest anunt si se doreste vizionarea de mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, click pe Pagina de Dealer, unde se regasesc spre vanzare mai multe modele de rulota, sau, pentru aflare de detalii despre aceasta rulota, se poate apela numarul de telefon 0744 541 177

Distribuie prietenilor