Sari la conținut

Rulota Bailey Senator model 2008


Rulota Bailey Senator model 2008, un model rulota second hand adus recent din Anglia, avand o configurare cu doua spatii de odihna, pentru o familie compusa din 4/5 persoane.

Detalii rulota Bailey

– An fabricatie: 2008;
– Marca: Bailey;
– Model: Senator;
– Greutate totala 1750 kg;
– Greutate proprie 1490 kg;
– Lungime interioara: 6,4 m;
– Lungime totala: 7,89 m;
– Latime: 2,28 m;
– Inaltime: 2,58 m;

– Punte dubla;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 2;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat matrimonial;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Craiova;

Rulota Bailey Senator model 2008


Bailey Senator este o rulota mare, cu doua axe, cu un interior inalt si cu un aspect foarte practic pentru vacantele cu rulota in familie. In partea din fata a rulotei sunt doua canapele, care se pot converti intr-un pat dublu mare, iar in zona din spate, exista un dormitor separat cu un pat matrimonial, acest dormitor din spate poate fi complet separat de restul rulotei prin intermediul unui separator de intimitate.


Modulul de bucatarie contine are un aragaz pe gaz cu patru ochiuri, gratar si cuptor separate, un cuptor cu microunde incorporat si un frigider Dometic cu 3 cai, gaz, 12 V, 220 V. Exista o multime de spatii de depozitare pentru alimente/ustensile de gatit si un blat, in care este incorporata si o chiuveta cu robinet apa cu 2 cai.

Incalzirea este asigurata de un sistem Truma, iar cabina de baie are o toaleta tip caseta Thetford, o cabina de dus separata, chiuveta (cu robinete cu finisaj cromat), dulap de baie si oglinda. Exista un luminator (trapa) pentru ventilatie.

Rulota are un cort inchis pe toata lungimea (cort marca Brunner), detine jaluzele si draperii la geamuri, are in dotare jante din aliaj, stabilizatoare la colturi pentru sarcini grele, sistem electric de remorcare cu 7 pini, butelie gaz cu regulator presiune gaz Truma, o cupla stabilizatoare Alko si multe altele.

Locatia este orasul Craiova!
Pret 8 900 euro!
Pentru mai multe detalii si informatii, exista numerele de telefon 0744 256 854 si/sau 0766 103 349
Fara mesaje!
Rulota Bailey Senator model 2008Rulota Bailey Senator Rulota Bailey Anglia Bailey Senator Anglia interior rulota Bailey Senator canapele rulota convertire in pat pat matrimonial modul bucatarie frigider trapa ventilatie cabina baie cabina dush butelie gazcort brunner

Distribuie prietenilor