Sari la conținut

Restaurare faruri cu polimer lichid in Craiova


Restaurare faruri cu polimer lichid in Craiova, la unitatea service auto Taviandra, prin operatiuni care vor permite restabilirea din nou in starea lor originala, cu luminozitatea si finisajul original. Unitatea noastra foloseste kit restaurare faruri cu polimer lichid JBM.

Acest kit de polimerizare a farurilor este un sistem inovator, care permite farurilor arse sau matuite sa revina la aspectul original, cu luminozitatea si finisajul ideal, intr-un mod rapid si eficient.

Restaurare faruri cu polimer lichid in Craiova

In timp, farurile devin incetosate sau chiar galbui, ceea ce reduce cantitatea de lumina emisa si creste riscul de conducere. Prin urmare, asigurati-va ca sunteti mai sigur, in special atunci cand conduceti noaptea, cu acest serviciu de polimerizare oferit de unitatea service auto Taviandra din Craiova.


Pentru a afisa pasii de restaurare, am realizat un videoclip cu realizare polisare a unor faruri de VW Passat B7, care merita urmarit de catre cei care au nevoie de a da iar o stralucire farurilor, prin operatii care nu dureaza mai mult de 30 de minute. Imaginile reale, sunt cu farurile inainte si dupa restaurare.

Pentru a face farurile mai luminoase si cat mai clare, pretul este 150 lei!
Pentru programare, se pot apela numerele de telefon 0767 049 413 si/sau 0740 292 919
Restaurare faruri cu polimer lichid in Craiova far restaurat

Distribuie prietenilor