Sari la conținut

Remorca auto 1300 kg cu sistem de franare


Remorca auto 1300 kg cu sistem de franare, remorca carosata model second hand marca Unsinn, in perfecta stare, import Germania, cu sistem franare si cu caroserie realizata printr-o constructie robusta, avand o structura sandwich din otel GRP alb.  O remorca cu multe solutii practice detaliate si un acoperis translucid de calitate.

Detalii remorca

Producator: Unsinn;
An fabricatie: 2006;
Tipul constructiei: Aluminiu/Otel/GRP/Sandwich;
Greutate totala: 1300 kg;
Greutate proprie: 345 kg;
Incarcatura utila: 955 kg;

Lungime totala: 395 cm;
Inaltime totala: 211 cm;
Lungime interioara: 255 cm;
Latimea interioara: 140 cm;
Inaltimea interioara: 153 cm;
Anvelope: 185 65R 14;

Remorca auto 1300 kg cu sistem de franare

Detine o constructie de cadru cu perete lateral anodizat, pe un sasiu din aluminiu rezistent la torsiune si cu pereti din panouri usoare. Roata de manevra (jockey) este de tip rezistent, care se pliaza automat cu ajutorul unui sistem de manevrare.


Cupla de remorcare este model AL-KO si detine indicator de siguranta (buton) vedere frontala, rosu / verde, pentru o verificare vizuala a unei conexiunii bune. Daca indicatorul verde este vizibil atunci cand este cuplat, intreg sistemul este conectat corect la vehiculul de tractare. Exista, de asemenea, si un sistem antifurt, cu montare pe cupla.

Se prezinta cu un luminator transparent, cu transmisie ridicata a luminii, usa dubla pe spate, cu balamale din aluminiu si inchizatoare tip espagnolette din otel inoxidabil. Usile detin un sistem de fixare pe deschis (opritor), realizat din otel inoxidabil.

In interior, podeaua este fabricata din placa multiplex antiderapanta si exista un sistem de ancorare cu 6 inele de prindere, pentru o asigurare optima si o manevrarea mai usoara a marfurilor. Iluminarea este asigurata cu priza cu 7 pini, pentru functionare sigura a componentelor electrice.

Se afla parcata spre prezentare in parc vanzari autoturisme si autoutilitare din Craiova si merita vazuta. Urmareste videoclipul din finalul anuntului!
Pret 2 550 euro!
Telefon 0756 714 714 si/sau 0784 053 762
Remorca auto 1300 kg cu sistem de franare Remorca carosata 1300 kg Remorca carosata Unsinn remorca 1300 kg remorca import germania spate remorcafixare lateral usa remorca remorca carosata deschisaantifurt montat pe cupla remorcare

Distribuie prietenilor