Reclama vanzare masina second hand

Reclama vanzare masina second hand, prin crearea unui anunt auto online, pentru a vinde masina second hand pe care inca o detii, prin utilizarea de cateva sfaturi din acest articol din blog, pentru a crea un anunt auto care va capta atentia cumparatorilor si poate ajuta ca masina ta sa se vanda rapid.

Pregateste-te pentru sedinta foto

Nu ai nevoie de un aparat foto performant pentru a face ca masina sa arate cat mai bine, dar o pregatire pentru sedinta foto va da roade. Vei dori sa speli exteriorul masinii si sa aplici un strat proaspat de ceara. In interior, curata orice gunoi si obiecte personale si aspira, deoarece acest lucru nu numai ca va ajuta masina sa straluceasca in fotografii, dar iti vei oferi si un avans in pregatirea masinii pentru vanzare.

Apoi, planifica o lista de fotografii pe care vei dori sa le faci pe baza indrumarilor de mai jos. Intotdeauna, o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte pentru cumparatori, iar cu cat incluzi mai multe fotografii, cu atat mai bine.

Sfaturi de la profesionisti

Chiar daca fotografiezi cu camera telefonului tau, poti crea fotografii de inalta calitate cu cateva trucuri simple. Un fotograf profesionist recomanda utilizarea unei lumini optime in avantajul tau, atunci cand realizezi imagini cu masina. Un iluminat optim este de obicei mai bun dimineata devreme si dupa-amiaza tarziu, sau in zilele innorate. Statul prea aproape de masina, atunci cand faci fotografii este, de asemenea, o greseala comuna, care poate impiedica calitatea fotografiei. In schimb, incearca sa te indepartezi mai mult si sa maresti cand este necesar.

Evita sa realizezi imagini care sunt distorsionate (prea aproape cu un obiectiv mare). Asigura-te ca umpli intregul cadru al imaginii, fara a taia nicio parte a masinii si pastreaza masina ca focalizare principala, evitand distragerile atentiei precum obiecte sau ale vehicule suplimentare afisate in fundal.

Ce fotografii trebuie postate

Acum, ca ai facut o multitudine de fotografii de inalta calitate, vei dori sa le selectezi pe cele mai bune pentru anuntul tau. Prima fotografie ar trebui sa fie intotdeauna dintr-un unghi fata lateral (acest lucru evidentiaza „fata” masinii in anunt). Nu dezvalui perioada fotografiei in functie de imprejurimi (adica cu zapada care inconjoara masina postata spre vanzare in mijlocul verii).

Cumparatorii doresc cat mai multe detalii despre masina ta. De asemenea, vor sa stie de ce aceasta masina este diferita de celelalte enumerate pe un site anunturi auto, asa ca afiseaza acel ecran de bord tactil mare, jantele din aliaj si trapa panoramica.

Reclama vanzare masina second hand

Pentru a crea un anunt auto pe un site dedicat, ca si utilizator, poti pot incarca cel putin 6 fotografii, folosind orientarea peisaj (adica pozitionare pe orizontal). Alege o combinatie de imagini care evidentiaza unghiurile si caracteristicile din toate categoriile de mai jos pentru a oferi cumparatorilor o privire detaliata asupra masinii:

Exterior
– Fata stanga;
– Fata dreapta;
– Spate stanga;
– Spate dreapta;

Interior
– Plansa interioara bord;
– Locul soferului;
– Locul din spate;
– Portbagaj;

Altele
– Motor;
– Anvelope;

Arata cumparatorilor ceea ce iti place la masina ta, evidentiind caracteristicile speciale care o fac sa iasa in evidenta. Ia in considerare modul in care potentialul cumparator ar putea folosi masina: daca vinzi un SUV sau un hatchback, de exemplu, fotografiaza zona de pozitionare cu scaunele din spate culcate si ridicate.

Asigura-te ca esti realist in privinta prezentarii masinii, deoarece cumparatorii se așteapta ca masinile second hand sa aiba ceva uzura. Evita generalitatile precum „Ca noua”, sau „Are kilometraj redus pentru varsta ei”, sau „Interiorul este impecabil”.

Anunturile de succes includ lucruri precum folosirea majusculelor pentru a EVIDENTIA anumite informatii, prin identificarea caracteristicilor sau beneficiilor unice, prin scrierea unei fraze care ar interesa un potential cumparator si mentionarea daca masina este de nefumator. Iar intr-un final, nu uita si ai grija la greselile gramaticale si de ortografie.

De final

Daca cumva pretul masinii tale este peste valoarea de piata, ar trebui sa dovedesti starea masinii prin fotografii. In mod similar, sa nu-ti fi teama sa arati urme si lovituri, mai ales ca un cumparator stie ca toate acestea sunt aspecte ale achizitionarii unei masini second hand si nu va fi surprins cand va fi timpul sa vada masina in persoana.
Reclama vanzare masina second hand
Daca consideri interesant acest articol din blog AnuntPlus, te asteptam cu un like si un comentariu pe pagina de Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.

Adauga comentariu

De ajutor

Nu uita sa ne urmaresti!
© 2024 Anunturi Online Gratuite ~ AnuntPlus. Toate drepturile rezervate
Acasa
Adauga Anunt
Cont