Sari la conținut

Pensiunea turistica Rubin angajeaza personal


Pensiunea turistica Rubin angajeaza personal, prin oferire de locuri de munca care constau in camerista, ospatar/ospatarita si bucatar/bucatareasa, prin activitati desfasurate intr-un mediu extrem de placut. Situata in statiunea Ranca, pensiunea cauta persoane cu calificare si spirit organizatoric, printr-un tip colaborare pe perioada nedeterminata.

Se ofera un pachet salarial atractiv + bonusuri, in functie de experienta si performanta, iar cazarea si mancarea sunt asigurate gratuit!

Pensiunea turistica Rubin angajeaza personal

Cautam persoane serioase, dornice de venituri cu mult peste medie, in regim permanent, atat vara, cat si iarna.  Asa ca, daca consideri ca ai putina experienta si consideri ca esti interesat de un astfel de job de camerista, ospatar/ospatarita si bucatar/bucatareasa, te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra!


Conditii:
– Diploma de bacalaureat sau studii superioare;
– Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj;
– Durata contractului este limitat sau nelimitat;
– Nu se accepta persoane dependente de alcool, de substanțe stupefiante si psihotrope;
– Persoane comunicative si cooperante cu clientii;
– Experienta pe un post similar este binevenita;
– Persoane apte din punct de vedere medical;

Trebuie avut in vedere ca suntem cu totii responsabili pentru oferirea unor servicii profesionale oaspetilor nostri, asigurand ca sederea lor in cadrul pensiunii va deveni o experienta de neuitat.
Detalii pentru aceste locuri de munca se pot afla la receptie Pensiune Rubin, din statiunea turistica Ranca, sau prin apel la numarul de telefon 0768 079 965
Pensiunea turistica Rubin angajeaza personal

Distribuie prietenilor