Sari la conținut

Motosapa semiprofesionala langa Craiova


Motosapa semiprofesionala langa Craiova, un utilaj nou si performant, usor de folosit, care ofera oamenilor gospodari si fermierilor, optiunea de efectuare de lucrari agricole de calitate, pe suprafete mici si medii. Avantajele unei motosape semiprofesionale sunt asigurate de caracteristicile tehnice care o fac puternica, usor de manevrat si fiabila, precum motorul General Engine in 4 timpi, cutia de viteze cu 3 trepte (2 inainte si una inapoi) si posibilitatea de a atasa diferite accesorii pentru alte tipuri de lucrari.

Specificatii

– Marca: Ruris;
– Model: DAC 6000K;
– Motor: General Engine;
– Ciclu de funcționare: 4 timpi;
– Capacitate cilindrică: 208 cc;
– Putere motor: 7 CP;
– Greutate: 80 kg;
– Sistem de aprindere: Electronic;
– Pornire: Manuală;
– Transmisie: Curea şi lanţ;
– Carcasă transmisie: Aluminiu;
– Acționare cabluri: Mecanică;
– Viteze: 2 înainte + una înapoi;
– Lățime de lucru 560-830 mm;
– Adâncime de lucru: Max 290 mm;
– Combustibil: Benzină fără plumb;
– Capacitate rezervor: 3 litri;
– Consum mediu carburant: 1 l/ora;
– Schimbător de viteze: Confort;
– Capacitate baie de ulei motor: 0.6l;
– Capacitate baie de ulei transmisie: 1.5l;
– Suprafață medie lucrată: 600-1000 mp/ora;
– Garanție: 12 luni – persoane juridice;
– Garanție: 24 luni – persoane fizice;

Motosapa semiprofesionala langa Craiova

Datorită celor 7 CP, motosapa semiprofesionala DAC 6000K își face treaba excelent și ajută la ducerea sarcinilor la bun sfârșit fără a întâmpina probleme. Aflându-se printre cele mai apreciate motosape, Motosapa semiprofesională DAC 6000K vine dotată cu un motor General Engine în 4 timpi, mai fiabil și mai echilibrat, având o cutie de viteze cu 3 trepte, 2 înainte și 1 înapoi.


Cu ajutorul ghidonului reglabil se poate menține o postură cât mai corectă și comodă în timpul utilizării. Un model motosapa care permite atașarea unei game variate de accesorii precum: plug cu o brazdă, rariță, dispozitiv de scos cartofi, cultivator, lamă de zăpadă, sistem de cosit cu tambur, semănătoare, roți metalice sau de cauciuc, remorcă ce suportă o sarcina de până la 500kg.

Se pot lucra suprafețe medii spre mari având o lățime de lucru de 560-830 mm, cu o productivitate de 600-1000 mp/ora. Deși cântărește 80kg, este ușor de manevrat datorită coarnelor metalice reglabile sus-jos și a mânerelor din cauciuc concepute pentru a atenua vibrațiile generate de motosapă, iar un alt aspect important, este întreținerea ușoară, întrucât este foarte simplă și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice avansate.

Oferta este facuta de magazin bricolaj, situat in apropriere de Craiova, cel care vinde online o intreaga varietate de produse.

Motosapa semiprofesionala langa Craiova
Pentru aflare de detalii exista numarul de telefon 0371 717 171, iar despre cat mai multe imagini, sau comanda si transport, click pe Motosapa DAC 6000K Ruris

Distribuie prietenilor