Sari la conținut

Montam panouri sandwich-constructii metalice


Montam panouri sandwich-constructii metalice, pentru inchideri pereti si acoperisuri.Dispunem de toate utilajele necesare pentru realizarea lucrarilor. Executam confectii metalice (hale industriale, structuri metalice, ferme, etc – orice dimensiune).

Firma specializata in constructii civile si industriale executam chesoane de mari si mici dimensiuni pentru case, hale, blocuri etc. Realizam excavatii generale si sapaturi fundatii blocuri, case, sapaturi pentru canalizare, apa si lumina, excavari piscine, santuri pentru conducte de gaze, gropi pentru beciuri.

Pentru aceste lucrari va punem la dispozitie utilaje,  macarale, nacele, excavatoare, cilindre compactoare, buldozere, incarcatoare telescopice, motostivuitoare, buldoexcavatoare cu atasamente diverse, platforme, trailere, camioane descoperite, prelate, camioane abroll kioper, basculante 18 mc, etc.


Montam panouri sandwich-constructii metalice

Pentru oricare detalii care se doresc aflate, pentru comenzi si oferte personalizate, ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0730 023 999, sau prin Pagina de Contact.
Montam panouri sandwich-constructii metalice

Distribuie prietenilor