Sari la conținut

Modele geamuri rulota marca Swift Corniche


Modele geamuri rulota marca Swift Cornich, obtinute in urma unor operatiuni de dezmembrare rulota, un model fabricat in anul 1998,  cu oferte de geamuri frontale, geamuri laterale, geam baie mat si geam spate.

Geamuri frontale rulota
Se prezinta in stare foarte buna si sunt echipate cu telescoape reglaj si sisteme inchidere. Se dispune si de cheder si sina metalica de pe caroserie, care se imperecheaza cu sina metalica de pe geam, formand balamaua rabatabila.

Pretul este 300 euro pentru setul de 3 geamuri!
Pe bucata:
– geam frontal echipat 200 euro!
– geam lateral echipat 150 euro/buc!
Modele geamuri rulota marca Swift Corniche


Geamuri laterale trapezoidale
Modele geamuri rulota trapezoidale stanga / dreapta, care detin sisteme inchidere, brat telescopic si cu sina metalica pe toata lungimea geamului. Pentru cei care doresc, se poate oferi si cheder de geam, sau sina metalica care vine fixata pe caroserie.
Pret 150 euro!
Geamuri laterale trapezoidale

Geam mat baie
Un model geam baie rulota cu sina metalica pe toata lungimea si echipat cu sisteme inchidere. Se ofera si cheder, sau sina metalica fixata pe caroserie, necesara imperecherii cu sina de pe geam.
VANDUT!
Geam mat baie

Model geam spate
Un geam rulota cu sina metalita pe toata lungimea si echipat complet, cu brat telescopic si sisteme inchidere. Se poate oferi si cheder si sina metalica de pe caroserie, pentru imperechere cu sina geamului.
Pret 90 euro!
Model geam spate

Modele geamuri rulota marca Swift Corniche

Pentru o mai buna siguranta si verificare, oricare geam se ridica personal, fara practicarea serviciilor de curierat. Locatia este oras Craiova!
Telefon contact: 0724 170 704

Distribuie prietenilor