Sari la conținut

Megahost-soluții de VPS hosting


Megahost-soluții de VPS hosting, o companie de găzduire care oferă soluții de VPS hosting, servere dedicate și cloud web hosting. Lucrăm în domeniul găzduirii din 2005 și avem peste 15 ani de experiență în furnizarea serviciilor de web hosting pentru clienții noștri. Suntem mândri că am ajutat multe afaceri să crească și să aibă succes de-a lungul anilor și vom continua să facem acest lucru cu ajutorul dumneavoastră!

Megahost-soluții de VPS hosting

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii de calitate excelentă la un preț accesibil. Oferim o gamă largă de servicii de găzduire web: servere dedicate, reseller hosting, Virtual Private Server (VPS), găzduire web, servicii de înregistrare și transfer de domenii, certificate SSL și conturi de e-mail.

La doar 15 € lunar puteți avea parte de pachetul nostru VPS 30, care include 30 GB spațiu, 512 MB memorie RAM garantată și 1024 MB de tip Burst, cu 2 adrese IP și posibilitatea de a achiziționa adrese suplimentare la doar 1 € lunar.


Sunați-ne la +40 733 377 977 în timpul săptămânii de lucru, sau vizitați-ne online să vă convingeți de ofertele noastre în persoană.
Megahost-soluții de VPS hosting

Distribuie prietenilor