Sari la conținut

Masini la comanda din Germania


Masini la comanda din Germania, prin servicii oferite de catre firma cu activitate legata de domeniul auto si care vine venim in sprijinul fiecarui doritor, cu un serviciu care simplifica procesul de achizitie al unui autoturism second hand. Dispunem de un parc auto in Craiova, iar daca modelul de masina dorit nu se regaseste in parcul nostru auto, nu trebuie sa se ingrijoreze nimeni.

Sunt studii care arata ca achizitionarea unei masini dureaza in medie pana la 2 luni, iar 4 persoane din 10 stiu exact ce doresc sa achizitioneze. Asa ca, daca esti interesat de un astfel de procedeu de achizitie, urmareste aceste randuri afisate si ne poti contacta pentru o sedinta de consultanta cu privire la achizitionarea unui autovehicul, fie autoturism, sau autoutilitara.

Masini la comanda din Germania

Pentru a afla cum decurge o sedinta de consultanta si cu ce informatii te putem ajuta, trebuie stiut despre ceea ce doresti sa achizitionezi, incepand cu marca de masina, forma si culoarea, carburantul dorit, urmat de numarul de kilometri parcursi, o dotare minima si nu in ultimul rand, bugetul pe care il poti suporta.


De ce noi?
Deoarece suntem firma cu o vasta experienta, realizam o expertiza tehnica si estetica atenta, verificam datele si starea autovehiculului, garantam ca informatiile sunt corecte si negociem cel mai avantajos pret pentru masina pe care o alegi. Daca vrei sa faci totul de unul singur, te putem ajuta sa intelegi cum sa achizitionezi un autovehicul second hand din Germania.

Transportam masinile din Germania in Romania folosind platforme proprii, pentru care detinem asigurare, eliminand astfel orice risc pe parcursul transportului. Pe langa faptul ca aducem masina dorita la comanda in mai putin de 7 zile, putem sa oferim consultanta la inmatriculare.

De final

Daca cumva te-am convins si esti hotarat in achizitionarea unei masini din Germania, nu amana si contacteaza-ne la aceste numere de telefon:
0761 851 170
0784 053 762
0768 224 719
Masini la comanda din Germania

Distribuie prietenilor