Sari la conținut

Magazin piese auto in Craiova


Magazin piese auto in Craiova, cu produse auto noi si second hand, componente auto, materiale si accesorii auto originale. Acest magazin dedicat piese auto in Craiova este situat pe str. Nicolae Romanescu nr.65 si comercializeaza piese auto europene, japoneze, coreene, anvelope si produse pentru intretinere.

In lista producatorilor nostri se regasesc numai nume consacrate. Dorim sa punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata auto romaneasca.

De ce noi?!!
Fiindca ne bazam pe lozinca, un client multumit, este un client castigat!
– la noi gasiti cel mai bun raport pret – calitate pe piata pieselor auto;
– livrarea oricarui produs se face in cel mai scurt timp;
– calitatea ireprosabila a pieselor si accesoriilor comercializate;
– garantia oferita pentru toate piesele auto comercializate;
– cu noi va puteti consulta in alegerea pieselor pentru masina Dvs.;


Renuntarea de a alerga de la un magazin la altul si de a cauta cea mai buna varianta este magazinul nostru auto. Ne straduim sa oferim servicii si piese auto la standarde cat mai inalte, fiindca oricare client care ne trece pragul sa merite calitatea si respectul cuvenit. Totodata, incercam mereu sa fim recunoscuti ca specialisti in domeniu, pentru ca toti cei care ne contacteaza sa poata sa descopere prin noi un adevarat sprijin.

Magazin piese auto in Craiova

In cadrul unitatii noastre, dispunem si de service auto propriu, in incinta caruia exista personal cu experienta de peste 14 ani in domeniul auto. Noi suntem cei care va putem indruma permanent in alegerea care urmeaza sa fie facuta referitoare la achizitionarea unei piese, accesorii auto, sau chiar a unei reparatii auto.

Despre toate acestea, va asteptam la la adresa afisata la inceputul acestui articol, sau sa ne contactati la numerele de telefon:
0769 981 484
0767 949 413
0740 751 318
0740 292 919
Magazin piese auto in Craiova

Distribuie prietenilor