Sari la conținut

Livrare pizza la domiciliu in Craiova


Livrare pizza la domiciliu in Craiova, prin servicii oferite de Pizza Pepperoni’s, cea care ofera un bogat sortiment de specialitati pizza, prin folosirea de ingrediente pe masura, pentru a realiza o pizza excelenta.

Toate mezelurile si sunca folosite, nu sunt artificiale, ci sunt produse din carne. Branzeturile si cascavalul provin din lapte, nu dintr-un laborator de chimie, si la fel se intampla si cu legumele folosite. Ne bucuram foarte mult de calitatea produselor noastre, motiv pentru care incercam sa aducem satisfactie tuturor clientilor nostri.

Livrare pizza la domiciliu in Craiova

Fiecare preparat Pepperonis va vor ajuta sa descoperiti gustul autentic italian, mai ales ca punem suflet, dar si pricepere in modelarea manuala a aluatului, iar odata realizat si dospit cu grija, confera un gust pe masura.


Comenzi pentru petreceri sau evenimente

Pentru a va ajuta sa planificati un eveniment la birou, la firma, ori acasa, sau, de ce nu, o petrecere pentru copii, Pizza Pepperoni’s va ofera urmatoarele reduceri:

– La 1-2 pizza comandate, aveti ketchup-ul din partea casei (o caserola de 50 g pentru fiecare pizza comandata), (3 caserole pentru pizzele party);
– La 3-4 pizza comandate, va oferim un suc la 1,25 litri (2 litri de suc pentru pizzele party);
– La peste 5 pizza comandate, va oferim pretul de ghiseu;

Aveti nevoie de o comanda?
Contactati-ne!
Telefon 0730 333 335
pizza pepperonis

Programul

Luni – Vineri: 11:00 – 23:00
Sambata – Duminica: 14:00 – 22:30

Iar adresa noastra este Strada Brestei, nr.60, Craiova

Livrare pizza la domiciliu in Craiova

Distribuie prietenilor