Sari la conținut

Inchirieri Auto Craiova prin servicii sigure


Inchirieri Auto Craiova prin servicii sigure si serioase de rent-a-car in Craiova, prin ADW Inchirieri Auto, Aeroportul International Craiova, precum si in zonele adiacente. Suntem o companie cu o experienta de peste 3 ani pe piata serviciilor de inchirieri auto din Craiova. De-a lungul anilor, clientii nostri au putut beneficia de un serviciu rapid si eficient care a venit de fiecare data in intampinarea nevoilor si exigentelor lor.

Inchirieri auto

Compania Adw Rent-a-Car ofera servicii serioase si sigure de rent-a-car in Craiova, Aeroportul International Craiova precum si in zonele adiacente, la preturi imbatabile fara costuri ascunse.

Inchirieri auto cu sofer

Serviciu pretabil pentru curse catre aeroport in tara, curse pentru calatorii de afaceri sau orice alta cursa solicitata de client. Pentru oferta legata de acest serviciu, va rugam sa ne contactati.


Inchirieri auto termen lung

Asigurare RCA, impozite si taxe incluse, iar mentenanta este preocuparea noastra, inclusiv anvelope. Autovehicul de schimb pentru eventualele reparatii sau servicii de mentenanta.

Inchirieri Auto Craiova prin servicii sigure

De sa fim noi cei alesi si nu o alta firma?
Deoarece ne diferentiem de alte companii concurente prin seriozitatea, transparenta si orientarea spre nevoile clientilor, acest lucru nefiind un simplu slogan. Pentru calitatea serviciilor noastre de inchireri masini, stau drept marturie nenumarati clienti care ne-au devenit fideli, apeland de fiecare data cu placere la noi atunci cand au avut nevoie rapid de un automobil.

Inchiriaza o masina online!
Rezerva sau cere detalii, apeland numarul de telefon 0773 375 567
Inchirieri Auto Craiova prin oferte servicii sigure

Distribuie prietenilor