Sari la conținut

Incarcator baterie dintr-o rulota sau autotulota


Incarcator baterie dintr-o rulota sau autorulota, un model incarcator Enduro AS1210, dispozitiv pentru o incarcare sigura, rapida si automata a unei baterii, cu gel sau plumb-acid. Un produs absolut nou!

Specificatii tehnice

– Producator: Enduro;
– Intrare: 230 VAC, 135 W max. – 50/60 Hz;
– Iesire: 12 V DC, 7A DC (10,3A RMS);
– Capacitatea bateriei (bateria de incarcat): 12 V DC, 14 Ah-230 Ah;
– Dimensiuni aprox.20,5 x 9,5 x 5 cm;
– Greutate: aproximativ 0,75 kg;
– Destinatie: accesorii;
– Locatie: Cluj-Napoca;

Incarcator baterie dintr-o rulota sau autotulota

Cu o tehnologie bazata pe microprocesor, include cleme pentru baterie si inele pentru cablu pentru conectare permanenta la baterie. Ideal pentru instalare permanenta in rulota, autorulota si barca. Detine o functionare silentioasa, fara ventilator, iar ciclul de incarcare automata se face in 9 etape. Se prezinta cu indicator LED pentru starea de incarcare, alimentare si conexiune gresita. Chiar si protectie electronica împotriva polaritatii gresite si a supraincarcarii.


Acest incarcator baterie este potrivit pentru incarcarea perfecta a bateriilor de 12 V. Sistemul electronic controlat de procesor verifica starea bateriei si se incarca intotdeauna cu curentul de incarcare corespunzator. Cand bateria este complet incarcata, programul nu se opreste complet, ci continua sa se încarce cu un curent de incarcare mic pentru a proteja bateria de autodescarcare.
Incarcator baterie dintr-o rulota sau autotulota

Mai alte detalii care se doresc aflate, la numarul de telefon 0724 085 300, sau, pentru vizionare direct in site, prin click pe Incarcator baterie Enduro AS1210

Distribuie prietenilor