Sari la conținut

Imobil Centrul Vechi Craiova


Imobil Centrul Vechi Craiova, printr-o oferta facuta de Impact Imobiliare, care propune in exclusivitate o casa situata ultracentral, ca si  o oportunitate de afacere la cheie (tot imobilul este inchiriat). Destinatie anterioara: mixta – birouri – apartamente.

Detalii

– Locatie Cartier: Centru;
– Rezistenta: Caramida;
– Spatiu Tip: Birou;
– Suprafata utila: 626 mp;
– Numar camere: 5+;
– Baie;
– Ultra-finisat;
– Parchet;
– Gresie;

Utilitati si Dotari

– Internet;
– CATV;
– Telefon;
– Termopan;
– Aer conditionat;
– Centrala termica;
– Apometre;
– Gaze;
– Canalizare;
– Apa;


Imobil Centrul Vechi Craiova

Imobilul are 626 mp totali, este renovat complet in anul 2007 (de la structura de rezistenta pana la camasuirea peretilor, instalatii electrice si sanitare), are acoperis cu tigla metalica si este dispus pe doua etaje + mansarda.

Exista cate o centrala termica pentru fiecare etaj in parte (cu controlul temperaturii in multiple zone), precum si contorizare electrica individuala, 8 aere conditionate, fiecare etaj avand aproximativ 180 mp cu incaperi foarte inalte si extraordinar de bine luminate natural.

Etajul 1 si etajul 2 beneficiaza si de cate 2 balcoane avand destinatia de birouri, mansarda avand destinatia de spatiu locativ. Usile de acces in fiecare birou sunt metalice antifoc imobilul avand aviz de securitate la incendiu. Cladirea NU este monument istoric. Parterul nu se vinde!

Pret 1 500 000 euro!
Pentru mai multe imagini si pentru a descoperii valabilitate anunt, click pe Imobil de vanzare, iar pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie, prin numerele de telefon 0726 275 889 / 0745 638 212
Imobil Centrul Vechi Craiova

Distribuie prietenilor