Sari la conținut

Hotel Pensiune cu 15 camere in Brasov


Hotel Pensiune cu 15 camere in Brasov, prin oferirea de proprietate multifunctionala, care actualmente functioneaza cu succes ca si hotel, clasificat cu trei stele. In 2015 edificiul a fost renovat integral, fiind adus la standarde optime de functionare si utilizare. Oferta este facuta de catre agentia imobiliara Ascendent Imobiliare Brasov.

Detalii imobil

– An Constructie: 1978;
– Zona: Astra;
– Destinatie: Locuinta/Birou, Spatiu Comercial;
– Vedere: Fata;
– Tip imobil: Bloc;
– Tip structura: Caramida;
– Stadiu Finisare: Finalizat;
– Izolatii termice: Exterior;
– Pereti: Faianta, Lavabil;
– Podele: Gresie, Parchet;
– Suprafata utila: 658 mp;
– Suprafata Teren: 525 mp;
– Compartimentare: decomandat;
– Etaj: 1/4;
– Numar Camere: 15;
– Confort: 1;
– Numar Bai: 16
– Numar Balcoane: 4
– Mobilat: Complet;

– Dotari: Boxa, WC Serviciu, Dressing, Dependinte, Sistem Video, Sistem Alarma, TV, Frigider, Scara interioara, Aragaz;
– Ferestre: PVC;
– Geam baie: Nu;
– Interfon: Da;
– Clasa Energetica: B;
– Acces internet: Fibra optica;
– Bucatarie: Mobilata, Utilata;
– Incalzire: Centrala proprie;
– Calorifere: Da;
– Usa intrare: PVC;
– Utilitati: Gaz, Canalizare, Apa, Curent, CATV, Internet;
– Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Supermarket, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Banca, Parc, Scoala/gradinita, Hotel;


Hotel Pensiune cu 15 camere in Brasov

Cladirea este dispusa pe D+P+2E+M, cu o suprafata utila de 658 mp, teren aferent de 525 mp, terasa, 8 locuri de parcare, spatii verzi si dependinte, iar la interior identificam spalatoria la demisol, receptia, bucataria, camera tehnica, restaurantul, biroul, baia de serviciu, sala de asteptare si hol la parter, etajele si mansarda, au aceeasi configuratie, respectiv holul si cate cinci camere pe nivel, insumand 15 camere single si duble, cu baie proprie, balcon si toate dotarile necesare unei sederi relaxante.

Configuratia deschide folosinta imobilului si pentru activitati gen: clinica, pensiune, after-school, birouri, apartamente individuale si multe altele. Imobilul este definit de spatii largi si insorite, cu expunere si utilitate mixta, beneficiind de o serie de avantaje tehnice, printre care incalzirea cu doua centrale termice, Viessmann si Ferolli, care pot actiona concomitent, caramida solida si termoizolatia, care actioneaza cu efect termic invers, vara racoare si iarna cald, reducand considerabil factura de incalzire.

Infrastructura locala aduce plus valoarea dorita, avand in imediata vecinatate: parc, magazine, scoala, statii RATBv, banci, piata, la cateva minute de Centrul Istoric, Cetatea Brasovului, Tampa si la 20 de minute de Poiana Brasov, Predeal, Bran, Rasnov, sau aeroportul Brasov, etc.
Hotel Pensiune cu 15 camere in BrasovPret 780 000 euro!
Pentru vizionare de mai multe imagini si pentru a se afla daca acest anunt mai este actual, click pe Pensiune Brasov, iar pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie, prin numarul de telefon 0721 218 273

Distribuie prietenilor