Sari la conținut

Firma constructii Germania angajeaza muncitori


Firma constructii Germania angajeaza muncitori calificati si cu experienta pentru executie de lucrari in vecinatatea orasului Nürnberg. Se cauta persoane flexibile care vor sa munceasca, iar doritorii trebuie sa aiba minim 3 ani experienta in domeniul constructiilor.

Cautam muncitori cu experienta in lucrari de structura, zidarie, zugravi, faiantari, tencuitori, rigips izolatie polistiren, instalatori termopan, tencuieli exterioare si interioare, samd. Cunoasterea limbii germane nu este necesara, deoarece firma este administrata de cetatean roman.

Cerinte

– disponibilitatea de a lucra atat singur cat si in echipa;
– flexibilitate, deoarece programul de lucru se poate schimba;
– disponibilitate de plecare imediata sau in viitorul apropiat;
– conduita profesionala adecvata;


Conditii

– conditii bune de cazare suportate de catre angajator;
– contract de munca pe o perioada determinata;
– se pune la dispozitie sculele necesare la santier;
– transport pana la locul de munca;
– inceperea de activitate imediata;
– proba de lucru se va da la fata locului;

Firma constructii Germania angajeaza muncitori

Desfasurarea procesului de angajare este destul de simplu, deoarece dupa o discutie prealabila la telefon, se va face deplasarea catre Germania, iar costurile de deplasare se vor achita la destinatie. Dupa o perioada de proba se va stabili perioada de contract si bineinteles salariul in functie de experienta fiecaruia.

Pentru a fi respectat si apreciat pentru munca depusa si doresti sa faci parte dintr-o echipa, retine ca aceasta firma privata este locul unde nu se fac discriminari de clase sociale atunci trebuie sa lucreze pentru noi.

Iar daca consideri ca ai experienta in domeniu constructiilor si te incadrezi, nu ezita sa ne contactezi la numerele de telefon 0755 371 559 si/sau 0049 1721 632 022
Firma constructii Germania angajeaza muncitori

Distribuie prietenilor