Sari la conținut

Drona cu camera HD si control WIFI


Drona cu camera HD si control WIFI, o drona marca E99 PRO, model drona pliabil, cu dimensiuni generoase si tehnologie noua si frecvena la 2,4 GHz. Se prezinta cu 4 canale, poate zbura sus, jos, înainte, înapoi, zbor stânga, zbor dreapta și rotire 360 ​​°, distanță maxima de operare 80-100 metri.

Cu funcția WiFi, drona poate fi conectată, la smartphone sau tableta, cu ajutorul aplicației dedicate, sistemul APK. Astfel se pot face fotografii, filmari, transmisie în timp real, pe telefonului mobil. Se deseneaza o ruta de zbor pe ecranul telefonului si drona va zbura autonom de-a lungul rutei specificate.

Detine cameră de înaltă definiție mobila încorporată, de 1080 pixeli (HD), iar drona poate capta imagini și videoclipuri uimitoare din cer. Prezinta modalitatea de a experimenta calitatea uimitoare a imaginii care aduce claritate, contrast profund și culori vii.


Echipata cu o baterie de 1800 mAh, drona poate oferi până la 15 minute de zbor, timp in care se poate incerca bucuria distractiei. Detine geanta usor de transportat, in care este depozitata drona cu toate accesoriile, astfel încât să poata fi usor de manevrat și gata de folosinta.

Drona cu camera HD si control WIFI

– Durata de zbor: 15 min;
– Acumulator: 1800 mAh cu o durata de incarcare 60 minute;
– Camera foto si video 1080 P;
– Dimensiuni: 26 x 18 x 6 cm desfacuta / 12 x 10 x 6 cm pliata

Produsul este nou, cu gentuta pentru transport si instructiuni traduse in limba romana.
Se emite factura, certificat de garantie.
Livrare rapida prin curier cu plata ramburs si verificare colet.
Locatia este oras Craiova.

Pret 150 lei!
Orice alte detalii la numarul de telefon 0742 223 957
Drona cu camera HD si control WIFI

Distribuie prietenilor