Sari la conținut

Demolari constructii diverse


Demolari constructii diverse (case, hale, blocuri etc.), prin servicii oferite de catre firma specializata in executarea de lucrari de demolare cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, demolari de fabrici, hale industriale, constructii metalice, depozite, cosuri de fum, turnuri si
fundatii.

Demolari constructii diverse

Dispunem de o flota de utilaje si echipamente suficienta pentru demolarea tuturor tipurilor de cladiri indiferent de componenta lor. Efectuam transportul materialelor rezultate in urma demolarilor, a molozului sau a altor reziduuri industriale. Respectam normele de mediu. Totodata, acolo unde este
posibil acest lucru, oferim si servicii de recuperare a materialelor provenite din demolari, prelucrarea, sortarea si evacuarea acestora.

Oferim servicii defrisare, toaletare si curatare terenuri cu ajutorul utilajelor si echipelor specializate. Asiguram evacuare si transport materiale si deseuri rezultate.


Pentru detalii, comenzi si oferte personalizate ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0730 023 999, sau prin Pagina de Contact.
Demolari constructii diverse

Distribuie prietenilor