Cum adaugi un anunt in AnuntPlus

Cum adaugi un anunt in AnuntPlus, deoarece, daca doresti sa postezi unul sau mai multe anunturi, este recomandat sa acorzi putina atentie, prin cateva aspecte care sa atraga potentialii cumparatorii si sa-l descopere mai usor. Adaugarea unui anunt gratuit pe AnuntPlus este simpla si gratuita si nu poate dura mai mult de 2 minute, motiv pentru care este pacat sa ratezi aceasta oportunitate.

Anuntul pe care vrei sa-l postezi, nu este altceva decat modul in care informezi pe toti cei care-l acceseaza. Printr-o prezentare bogata in continut si bine realizata, imagini care afiseaza in detaliu produsul sau serviciul oferit, vor duce la probabilitatea ca anuntul prezentat sa fie realizat printr-o afacere reusita.

Cum adaugi un anunt in AnuntPlus

Pentru a adauga un anunt, totul se realizeaza extrem de simplu, dar, daca consideri ca trebuie sa afli mai multe, este recomandat sa urmezi pasii din randurile urmatoare.

Pasul 1

O data accesat site-ul AnuntPlus, click butonul pe Inregistrare si se creaza un cont. Se completeaza campurile afisate, iar intr-un in final, se apasa Inregistrare.
Inregistrare si creaza un cont

Pasul 2

Dupa ce se confirma numarul de telefon si adresa de email, prin primirea de mesajele, urmeaza Autentificarea in site.
Autentificarea in site

Pasul 3

Prin accesare buton Adauga Anunt, se va deschide o pagina dedicata postarii anuntului. Trebuie avut in vedere ca o parte importanta a intregului proces este alegerea categoriei potrivite pentru anunt. Titlul este cel care va apare in cautari, asa ca, adauga unul care sa faca referire la produsul sau serviciul prezentat, dar sa nu depaseasca 70 de caractere.

Alegand categoria, vor apare campurile cu subcategoria in care sa apara anuntul. Este bine sa fie completate toate acele campuri cu informatii relevante despre anuntul care sa apara in site
alegerea categoriei
subcategorie anunt

Pasul 4

Incearca si adauga o descriere potrivita si cat mai bogata in continut, deoarece este cea care ofera clientilor o imagine de ansamblu. Include cam tot ce ai dori sa citisti, ca si client, intr-un astfel de anunt. Prin urmare, persoanele interesate vor fi deja constiente de toate informatiile necesare pentru a lua o decizie, urmand sa te contacta mult mai rapid.

Pasul 4

Am ajuns in faza in care se pot posta imagini, 10 ca si numar maxim, cele care fac ca un anunt cu imagini sa fie descoperit in cautari mult mai rapid, in comparatie cu unul fara. Imaginile reale ale produselor oferite, sunt o parte esentiala a vanzarilor rapide, deoarece le permit clientilor sa decida daca un produs este sau nu ceea ce cauta.

Nu ai nevoie de un aparat foto performant pentru a face ca masina sa arate cat mai bine, fiindca, chiar daca fotografiezi cu camera telefonului tau, poti crea fotografii de inalta calitate.
imagini in anunt

Dupa care, click de Adauga Anunt! Aceasta este tot!
In cazul in care este posibil sa primesti o eroare, verifica campul care apare ca semnalat si completeaza-l.

In situatia in care anuntul tau nu este gratuit si doresti sa fie afisat preferential, in partea de sus a paginii ca si Anunt promovat, sau in categoria Matrimoniale, va apare pagina de plata a produsului cerut, locul in care pot verifica detaliile legate de pret. Oricare anunt postat, va avea o perioada de valabilitate de 30 de zile, cu optiune de reactualizare din contul de utilizator a unui anunt gratuit.

De final

Fii mereu pregatit pentru a raspunde rapid oricarui mesaj primit (sms, email, sau mesaj in platforma AnuntPlus), dupa ce anuntul tau este publicat pe site. Pentru a nu fii nevoit sa furnizezi tuturor informatiilor necesare, completeaza tot ce este esential in sectiunea de detalii ale anuntului. Mai ales ca, unui potential client, i se pot oferi raspunsuri prin imaginile adaugate, fara ca acesta sa mai fie nevoit sa interactioneze cu tine.
Mult succes!
Cum adaugi un anunt in AnuntPlus
Si nu uita!
Daca ai nevoie de raspunsuri, noi suntem aici!
Ne gasiti pe Facebook sau prin mail, accesand pagina de Contact!

Adauga comentariu

De ajutor

Nu uita sa ne urmaresti!
© 2024 Anunturi Online Gratuite ~ AnuntPlus. Toate drepturile rezervate
Acasa
Adauga Anunt
Cont