Sari la conținut

Cladire birouri in Slatina judetul Olt


Cladire birouri in Slatina judetul Olt, o proprietate compusa din teren si constructie, printr-o cladire care a fost finalizata in anul 1994. Proprietatea este oferita spre vanzare de catre Agentia imobiliara Sud Group Imobiliare, Agentie Imobiliara Craiova.

Detalii proprietate

Este amplasata in zona centrala a orasului Slatina, la intersectia dintre B-dul. Alexandru Ioan Cuza si Strada Vintila Voda. Imediata vecinatate a acestei proprietati este constituita de un mix de dezvoltari, cuprinzand blocuri rezidentiale dezvoltate atat inainte de 1989, cat si dupa anul 2000. Exista zone de servicii, dezvoltari comerciale (Winmarkt), unitati bancare, unitati de invatamant, precum si institutii publice. Zona este caracterizata de trafic auto si pietonal, cu acces facil la mijloacele de transport. Ca elemente de reper pentru zona, amintim sediul Prefecturii si Centrul Comercial Winmarkt. Proprietatea este compusa din teren si constructie.

Cladire birouri in Slatina judetul Olt

Cladire birouri finalizata in anul 1994. Are o suprafata construita desfasurata de cca 4,221 mp, cu un regim de inaltime S+P+3E (in partea de nord a cladirii) si S+P+2E (in partea de sud). Etajele superioare (respectiv etajul 2 si 3) au fost proiectate si executate asa incat sa dispuna de terase generoase, cu vedere asupra imprejurimilor. Solutia constructiva aferenta este aceea cu fundatii, stalpi, grinzi si plansee din
beton armat.


Terenul aferent constructiei are o suprafata din acte de 2,730 mp, forma acestuia fiind neregulata.
Fatada cladirii este placata cu placi de granit, marmura si travertin, iar cele doua atriumuri, care creeaza goluri intre parter si etajele superioare, permit patrunderea luminii naturale chiar si in zonele de lucru aflate catre centrul cladirii.

Pardoselile din zona de front office sunt placate cu marmura, iar cele din birouri sunt acoperite cu parchet sau mocheta. Incalzirea se realizeaza cu corpuri radiante conectate la centrala proprie pe gaz. La etajele superioare sunt amenajate camere independente care beneficiaza de bai proprii. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile.
Cladire birouri in Slatina judetul Olt

Pret vanzare 1 100 000 euro!
Pentru mai multe imagini si pentru a se afla daca acest anunt mai este actual, click pe Cladire birouri, iar pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie, prin numarul de telefon 0764 561 627

Distribuie prietenilor