Sari la conținut

Caserola termos plastic Kharisma de Lux 8000 ml


Caserola termos plastic Kharisma de Lux 8000 ml este o caserola termos Kharisma de Lux, care se evidentiaza printr-o calitate superioara a materialelor folosite in procesul de productie. Greutatea acestora este net superioara altor tipuri de caserole termos.

Sunt prevazute cu pereti despartitori de grosime superioara umpluti cu spuma poliuretanica, interiorul fiind din inox alimentar. Aceste caserole sunt realizate de prima fabrica din India, care a lansat pe piata acest tip de produs,+  40 ani in productia de caserole termos din inox si plastic.
Volum: 8000 ml

Caserola termos plastic Kharisma de Lux 8000 ml

Caserola termos din plastic la exterior si inox la interior cu pereti dubli și cu o capacitate de aproximativ 8 litri, sunt soluția ideala pentru a pastra mancarea calda și proaspata atunci cand sunteți in mișcare sau pentru a servi o masa delicioasa in aer liber. Cu un design elegant, aceaste caserola termos este un must-have in orice bucatarie.


Realizata din inox de buna calitate si plastic rezistent, ofera un excelent izolant termic, mentinand mancare calda sau rece pentru o perioada indelungata de timp Indiferent daca doriți sa pastrați mancarea calda pentru o masa in familie, pentru o calatorie lunga sau pentru un picnic in aer liber, aceasta caserola termos este partenerul perfect.

Inainte de prima utilizare se recomanda spalarea vasului cu apa fierbinte si cu detergent lichid, atat la interior, cat si la exterior, trebuie indepartate complet etichetele de pe vas. Pentru a prelungi durata de viata a caserolei, va recomandam ca la 3…4 luni sa ungeti partea din interior a acesteia cu ulei vegetal si sa o stergeti cu prosoape din hartie.

Este un produs nou!
Locatie Bucuresti!
Pentru prezentare online, se poate accesa acest videoclip

Pret 130 lei!
Telefon 0722 526 422
Caserola termos plastic Kharisma de Lux 8000 ml

Distribuie prietenilor