Sari la conținut

Casa moderna cartier Facai langa Craiova


Casa moderna cartier Facai langa Craiova, constructie 2014, suprafata utila construita aproximativ 120 mp cu amprenta casei de 100 mp si teren 400 mp imprejmuit cu gard de beton. Oferta este facuta de catre Agentie imobiliara Impact Imobiliare Craiova. Comision de vanzare 1%!

Detalii

– Locatie cartier: Facai;
– An constructie: 2014;
– Acoperis: Tigla metalica;
– Rezistenta: Beton;
– Numar camere: 5:
– Numar bucatarii: 1;
– Numar bai: 2;

Casa moderna cartier Facai langa Craiova

Casa de vanzare P+M constructie 2014, suprafata utila construita aproximativ 120 mp cu amprenta casei de 100 mp, teren 400 mp imprejmuit cu gard de beton. Detine 5 camere (4 dormitoare), o bucatarie, un grup sanitar, tocarie exterioara din PCV cu geam termopan, gresie si faianta, parchet.


Este izolata pe exterior cu polistiren de 10 cm, este acoperita cu tigla metalica, are apa de la retea, put forat si hazna. Incalzirea se face cu centrala pe lemne. Curtea este cocheta cu un foisor, gratar si anexe de depozitare. La parter exista living, bucatarie, 2 dormitoare, un grup sanitar foarte mare si casa scarii, iar la etaj sunt 2 dormitoare generoase cu 2 balcoane. Se vinde mobilata si utilata cum se vede in imagini. Imobilul este situat in cartier Facai, zona strazii Dorna.

Pentru mai multe imagini si pentru a descoperii valabilitate anunt, click pe Casa Facai, iar pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie, prin numerele de telefon 0726 275 889 / 0745 638 212
Casa moderna cartier Facai langa Craiova

Distribuie prietenilor