Sari la conținut

Casa 12 camere cartier Bariera Valcii Craiova


Casa 12 camere cartier Bariera Valcii Craiova, un imobil pentru cei cu adevarat pretentiosi si pentru cei care stiu ce inseamna calitate superioara. Casa este oferita spre vanzare de catre Agentia imobiliara Impact Imobiliare Craiova.

Detalii imobil

– Locatie Cartier: Bariera Valcii;
– An constructie: 2012;
– Rezistenta: Beton;
– Acoperis: Tigla metalica;
– Front stradal: 29 ml;
– Suprafata utila: 440 mp;
– Numar camere: 12;
– Numar bucatarii: 1;
– Numar bai: 6;

Nivele

– Etaje: 2;
– Mansarda;
– Parter;
– Demisol;


Utilitati

* Curent;
* Internet;
* CATV;
* Telefon;
* Termopan;
* Aer conditionat;
* Centrala termica;
* Apa;

Dotari

– Mobilat;
– Aragaz;
– Frigider;
– Masina de spalat;
– Baie;
– Piscina;
– Gradina;
– Garaje: 2;
– Curte;

Casa 12 camere cartier Bariera Valcii Craiova

Casa imbina armonios stilul baroc cu luxul si tehnologiile de ultima ora (inclusiv panouri solare), iar amplasarea terenul de 3000 mp (cartierul Bariera Valcii) cu o deschidere de 29 ml ofera o vedere panoramica superba asupra orasului Craiova.

Fiind impartita pe 4 niveluri (D+P+E+M), aceasta casa de 440 mp utili a fost construita si finisata numai cu materiale premium, incepand cu structura, instalatiile (atat cele sanitare cat si cele electrice), acoperisul si pana la amenajarea curtii cu piscina si foisor. Pe exterior casa este izolata si beneficiaza de paratraznet, iar la interior peretii sunt acoperiti de vopsea si tapet de la San Marco.

Incalzirea si apa calda sunt asigurate de 2 centrale (una pe lemne si una pe gaz), un boiler de 500 litri si un sistem de panouri solare. Radiatoarele folosite sunt Vogel&Noot, sistemul de distributie fiind realizat din cupru. Tamplaria exterioara este din lemn masiv Italia (cu geam termopan) la fel ca si usile interioare Mirabilia Garofoli din Italia (unele fiind anti-foc). Podelele fiind acoperite cu parchet triplu stratificat.

Imobilul este impartit astfel: 3 dormitoare matrimoniale (cu baie proprie si dressing), 1 birou, 1 living, sala cinema (la mansarda), 6 grupuri sanitare, 2 dormitoare, 1 bucatarie, 1 camera tehnica, 2 garaje.
Bucataria are incalzirea in pardoseala, electrocasnicele fiind incorporate. Baile sunt impunatoare ca si suprafete si dotari avand gresie si faianta alese cu bun gust precum si cazi cu hidromasaj pentru relaxare.

Pentru a accentua luxul si opulenta, livingul este dotat cu un semineu elegant fiind luminat de un candelabru impunator. Mansarda este gandita ca un loc de distractie cu videoproiector Panasonic si sistem audio Bose. La demisol imobilul are o crama spatioasa.

Curtea este o oaza de liniste si verdeata, fiind dotata cu piscina si foisor de vara cu gratar (mai este un gratar de iarna pe terasa de la parter), gazon, braduti si plante ornamentale, porti automate. Casa se vinde complet mobilata si utilata!

Pret vanzare 590 000 euro!
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie, prin numerele de telefon 0726 275 889 / 0745 638 212
Casa 12 camere cartier Bariera Valcii Craiova
Pentru mai multe imagini si alte detalii, click pe Casa lux


Distribuie prietenilor