Sari la conținut

Recuperare imagini sterse din telefon

  • Utile

Recuperare imagini sterse din telefon, in situatia cand ai sters din greseala imaginile, indiferent daca detii un iPhone sau un Android. Deoarece am devenit destul de dependenti de telefonul mobil si fiindca acesta este o parte esentiala a vietii noastre, realizarea mai multor fotografii sau clipuri video este si pare ceva normal.

Insa exista posibilitatea de a sterge fotografii si fisiere din greseala. Acest articol din blog sfatuieste care este modalitatea cu privire la modul de a obtine fotografii care au fost sterse din telefon.

Recuperare fimagini sterse din telefon Android

Datorita unui software, intitulat Android Data Recovery, se pot recupera cu usurinta imagini, sms-uri, fisiere MP3 si alte documente. O data instalat, conecteaza telefonul cu ajutorul unui cablu USB la calculator sau laptop si urmeaza pasii.
In respectivul site exista un tutorial.


Dar daca pare complicat si nu te descurci, exista aplicatii precum Google Foto, cu optiuni extrem de simple. Dupa instalare, vei descoperii o pictograma care arata ca si un cos de gunoi. Este locul in care se pot descoperii poze care au fost sterse accidental. Mare atentie insa, daca se sterg fotografiile si din acest folder, nu se vor mai putea recupera.

Recuperare imagini sterse din telefon Iphone

Daca s-au sters mesaje, poze, contacte, sau orice alte informatii dintr-un iPhone, sau o tableta iPad, exista cateva metode prin care se poate incerca recuperarea lor. Cei de la Apple au implementat in iOS un sistem care permite recuperarea de poze sterse in ultimile 30 de zile, prin mutarea lor intr-un fel de Recently deleted, nedisparand definitiv. Astfel, se pot selecta pozele care se doresc recuperate, dupa care se apasa Recover.

Tot legat de un telefon Iphone, incearca si foloseste si acest tutorial, pentru a recupera fotografii si videoclipuri sterse din greseala.

Dupa cum se poate observa, cum sa recuperezi fotografiile sterse din telefon, nu pare a fi un proces atat de greu, iar stergerea accidentala de fisiere nu este ceva definitiv.
Recuperare imagini sterse din telefon


Distribuie prietenilor