Sari la conținut

Pagina Facebook AnuntPlus

  • Suport

Pagina Facebook AnuntPlus, o pagina oficiala pentru site-ul anuntplus.ro, stiind ca Facebook este pe locul 2 ca cel mai popular website din internet dupa Google. Astfel, se incearca informarea, catre cei care vor da un like paginii, cu articole si noutati care apar in site-ul de anunturi din acest blog.

Exista o procedura a acestor vremuri si anume, ca oricare site sau afacere, este bine sa detina si o pagina in Facebook, Google, Linkedin, Twitter, pentru a prezenta mai multa incredere si de ce nu, pentru a fi promovate articole.

Exista destule persoane care detin un cont in Facebook, iar numarul lor este mereu in crestere, asa ca nu strica unui site care sa respecta o mai buna promovare si o cunoastere. Este mereu o goana nebuna dupa like-uri la pagini, uneori chiar deranjant, dar aceasta incercare de promovare a unor anunturi nu se considera a fi atat de stresanta.


Pagina Facebook AnuntPlus

Articolele postate cu anunturi gratuite din site, cautarea noutatilor din acest blog, trebuie sa fie cele care sa duca la primirea de like-uri, fara a conditiona pe nimeni. Aceasta este doar o simpla parere!

Astfel, daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi informatii, like-ul tau va face sa urmaresti activitatea pe pagina oficiala din Facebook!
Pagina Facebook AnuntPlus

Asa ca, pe Facebook ai dat Like?
Poate nu dai!!  😂