Sari la conținut


Cum sa te bucuri de terasa casei tale

Cum sa te bucuri de terasa casei tale, indiferent de vreme, mai ales ca terasa poate fi un spațiu magic unde tu poți să te bucuri de natură din confortul propriei locuințe. Dar din pacate, din cauza condițiilor meteorologice, acest spațiu capătă o oarecare sezonalitate dacă terasa ta nu dispune de o amenajare adecvată.

Din fericire, există pe piață soluții moderne care se rezolvă această problemă. Sistemele moderne de închidere terasă cu geamuri glisante din gama Gemini îți oferă un spațiu multisezonier, fără a afecta priveliștea, grație suprafeței vitrate de până la 90% cu vedere panoramică.

Există suficiente idei de amenajare a unei terase, dar atunci când vine vorba de protejarea terasei de condițiile meteo nefavorabile, geamurile glisante cu sticlă securizată sunt cu siguranță cea mai bună soluție. Poți alege un sistem care vine în varianta cu o singură foaie de geam, sau varianta cu două foi de geam tip sandwich, feronerie din aluminiu și elemente din oțel.


Prin alegerea unui astfel de sistem glisant te vei bucura de o terasă deschisă complet pe timp de vară, iar în caz de vreme neprietenoasă, sau în anotimpul rece, beneficiezi de o terasă complet închisă cu un grad ridicat de confort termic.

Cum sa te bucuri de terasa casei tale

O terasă închisă îți permite să te bucuri de spațiul tău de relaxare indiferent de condițiile meteo de afară. Pe lângă elementul de confort termic, o astfel de soluție îți oferă și protecție împotriva zgomotului dar și a prafului. Astfel, această amenajare îți dă posibilitatea de a crea spațiu suplimentar locuinței tale, un spațiu pe care să îl poți amenaja după propriul plac, și care beneficiază de confort termic și fonic.

Geamurile glisante din sticlă sunt utilizate în special în locurile în care temperaturile reci sau clima cu vânt vă împiedică să petreci timpul pe terasă.

Testele făcute de specialiști garantează rezistență perfectă la temperaturi scăzute și inclusiv în medii saline, unde marea și nisipul pot pune la încercare materialele și mecanismele delicate de glisare a ferestrelor și ușilor.


Sistemele moderne de închidere terasă cu geamuri culisante sunt o opțiune tot mai des întâlnită în astfel de situații în arhitectura modernă. Acestea sunt opțiunea ideală pentru închiderea teraselor, dar și a tuturor spațiilor deschise care nu pot fi folosite pe tot parcursul anului din cauza condițiilor meteo.
Cum sa te bucuri de terasa casei tale
Daca consideri interesant acest articol din blog AnuntPlus, te asteptam cu un like si un comentariu pe pagina din Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.