Sari la conținut


Cum să îți pui în valoare livingul

Cum să îți pui în valoare livingul, mai ales după ce ți-ai achiziționat o locuință nouă, cu siguranță abia aștepți să o amenajezi și să o decorezi după gustul tău. Modul în care îți amenajezi locuința este oglinda ta, iar acest lucru îți va da relaxarea și liniștea de care ai nevoie după zilele lungi și încărcate.

Cum să îți pui în valoare livingul

Livingul este acea zonă din casă unde îți petreci foarte mult timp, de aceea este nevoie ca acesta să fie liniștit, confortabil și să îți ofere sentimentul de siguranță și de acasă. Pentru a-l pune eficient în valoare trebuie, în primul rând, să alegi o canapea comodă. Aceasta va face diferența atunci când te uiți la filme, când citești o carte sau când îți petreci timpul împreună cu prietenii și familia. Un alt loc de relaxare poate fi oferit de un fotoliu, indiferent de model, fie el unul clasic, fie unul de puf sau extensibil.

O altă metodă de a-ți pune livingul în valoare este să îl decorezi cu plante de interior. Verdele acestora îți va da un sentiment de liniște, dar și de viață și de putere. Poți să încerci să decorezi și cu anumite statuete sau obiecte decorative reprezentative crezurilor tale.


Într-un magazin mobila poți găsi măsuța de cafea perfectă care îți va completa zona de relaxare și care va da un aer elegant livingului tău. Nu în ultimul rând, pentru a evidenția această încăpere și pentru a-i oferi un aer inedit, optează pentru un tapet. Acesta, fie chiar și doar o fâșie pe un perete, îți garantăm că îți va pune în valoare încăperea și va face din ea una elegantă.

Ce culori se potrivesc într-un living aerisit și modern?

Dacă îți dorești un living modern trebuie să știi că e nevoie să combini culorile în așa fel încât spațiul să nu fie unul încărcat, însă trebuie să se observe efortul depus în decorarea încăperii.

Culorile care se potrivesc foarte bine pot fi verde smarald și roz prăfuit. Dacă printre materialele folosite se regăsește și mătasea, atunci succesul este garantat. O altă combinație este cea dintre bleumarin și crem, care prin antiteza în care se află nuanțele, va face din spațiul decorat în acest fel unul cu bun gust și liniștitor. Poți alege și culorile deschise, de genul gri și crem, dacă alegi o decorare minimalistă.
Cum să îți pui în valoare livingul
Daca consideri interesant acest articol din blog AnuntPlus, te asteptam cu un like si un comentariu pe pagina din Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.