Sari la conținut


Combinație proceduri profunde de igienizare

Combinatie proceduri profunde de igienizare, avand in vedere ca fiecare locuință, spațiu comercial, instituții publice, companii, spitale, restaurante, baruri, precum și multe altele, au nevoie frecvent de servicii profesioniste pentru menținerea unor spații igienice, ferite de acțiunea dăunătorilor. În funcție de nevoi, fiecare client va beneficia de un serviciu profesionist, adaptat situației în care se află.

Procedurile pentru igienizarea spațiilor sunt necesare a fi realizate lunar, trimestrial și ori de câte ori este nevoie. Cele trei servicii ddd, descrise prin dezinsecție, deratizare și dezinfecție, te vor ajuta să beneficiezi de un interior curățat în profunzime. Tratamentele pentru igienizare combină substanțe puternice cu echipamente moderne, pentru un efect de durată.

Înainte de utilizarea oricărei proceduri ddd, este necesară efectuarea unei inspecții, pentru a se stabili exact tipul dăunătorilor, gradul de infestare, precum și soluțiile folosite pentru fiecare serviciu în parte, astfel încât rezultatul să fie unul satisfăcător.


Combinație proceduri profunde de igienizare

Dezinsecția are ca principal scop prevenirea înmulțirii și eliminarea insectelor și a artropodelor, precum și combaterea și prevenirea bolilor infecțioase ce pot fi transmise de acest tip de dăunători. Acestea sunt dăunătoare atât pentru oameni, cât și pentru animalele de companie. Substanțele folosite pentru dezinsecție sunt conform normelor și standardelor europene, pentru a nu prezenta niciun risc asupra sănătății umane.

Deratizarea reprezintă măsurile luate pentru îndepărtarea și eliminarea rozătoarelor. Prin intermediul metodelor specifice și al substanțelor potrivite, firmele specializate pot ține sub control și pot preveni răspândirea rozătoarelor. Pentru eliminarea dăunătorilor, sunt folosite produse testate, pentru o eficiență sporită.

Dezinfecția previne răspândirea și distruge microbii și microorganismele dăunătoare. În acest fel, se combat infecțiile și bolile transmisibile. Dezinfecția are loc după o evaluare efectuată în prealabil, ținând cont de gradul de contaminare. Substanțele folosite sunt avizate de către Ministerul Sănătății pentru profilaxia sanitar-umană, astfel încât să nu pună în pericol sănătatea oamenilor și animalelor de companie.

Cine poate beneficia de procedurile DDD?

Procedurile de dezinsecție, deratizare și dezinfecție pot fi solicitate de către oricine dorește o locuință igienizată și fără existența dăunătorilor. Profesioniștii din domeniul firmelor de deratizare recomandă ca frecvența intervențiilor să fie lunară, bilunară, trimestrială sau ori de câte ori apar primele semne de infestare.


De obicei, casele particulare, clădirile de birouri, spitalele, cabinetele medicale, ambulanțele, creșele, grădinițele, școlile, furnizorii de servicii alimentare și alte astfel de instituții care au contact cu publicul sunt doar câțiva dintre beneficiarii ce apelează cel mai des la servicii DDD.
Combinatie proceduri profunde de igienizare
Daca consideri interesant acest articol din blog AnuntPlus, te asteptam cu un like si un comentariu pe pagina din Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.